Selasa, 3 Januari 2017

Jenjalan Santai di Kompleks Pelancongan Jeti Semeling


Jenjalan Santai di Kompleks Pelancongan Jeti Semeling. Haa.. Ni baru lah sambung semula episod terlepas tu. Kisahnya. Kami secara tak sengaja terpaksa singgah di sini. Dah lapo sangat dah. Tambah pulak jalan jem teruk kat jambatan merbok tu. Terus atuk ajak lencong ke sini. So. Kami lepak la kat sini makan makan. jalan jalan. Sambil tengok trafik. Just dari jeti tu aje. Dah clear baru kami nak jalan semula.

Boleh tahan jugak tempat ni. Ada river cruise. Ada kompleks paya bakau. Ada jeti. Cuma. Tempatnya agak terpencil sikit ke dalam. Ramai yang tak tau. Aku pun. Kalau atuk kedah tak ajak berenti. Memang sampai ke sudah tak tau adanya tempat ni. Kalau kompleks paya bakau tu dah beroperasi mesti lagi best tempat ni. Bagi aku la.




































---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #‎Asus‬ #‎Zen4‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,

0 komen: