mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label 1bris. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label 1bris. Papar semua catatan

Sabtu, 15 September 2012

Moh memantau Batu Pahat

Awal aku sampai pagi tu. Berkumpulnya jam 10 kat PPD Batu Pahat. Pasal datang terawal sangat, pi makan nasi lemak kat bandar. Pelik jugak si tukang kira. Makan bertiga, lebih kurang RM3.50 sorang termasuk air, sekali total RM8.50. Huh... Bior betul dik...

Setel kat situ, singgah pasar karat on the way balik. Just sekali lalu jer. Tak beli apa pun. Just nak tengok sight ajer la. Ni adalah team dari rengit. Rupanya sebelah pagi diaorang ke pekan batu pahat. Tengahari baru balik semula ke port. Orang leh tahan gak ramainya. Cuma barang-barang kecik dibawaknya.

mknace unlimited™ | Moh memantau Batu Pahat : pasar karat batu pahat
antara barang yang dijual di sini

mknace unlimited™ | Moh memantau Batu Pahat : pasar karat batu pahat
tapak dia sebelah tokong cina arah ke sk bandar

mknace unlimited™ | Moh memantau Batu Pahat : pasar karat batu pahat
deretan pengunjung cum pembeli

Kul 10 pagi semua berkumpul di PPD Batu Pahat. Sedikit perbincangan antara semua yang terlibat sebelum ke SMK Tinggi Batu Pahat. Tengok tapak cadangan baru di sebelah PPD, then terus ke sekolah. Kat sekolah sekali lagi tengok tempat yang dicadangkan oleh sekolah. Dah dapat kata persetujuan, baru kontraktor dipanggil untuk ukur tapak dan tengok signal. Alhamdulillah semua ok.

mknace unlimited™ | Moh memantau Batu Pahat : pemantauan smk tinggi batu pahat
perbincangan dengan pentadbir sekolah

mknace unlimited™ | Moh memantau Batu Pahat : pemantauan smk tinggi batu pahat
bersama pengetua dan pentadbir yang lain

mknace unlimited™ | Moh memantau Batu Pahat : pemantauan smk tinggi batu pahat
sekolah menengah kebangsaan tinggi batu pahat - bangunan warisan

Kebetulan dapat call pulak dari SK Bandar. Ada team ytl turun untuk semak coverage. Sahih la pasal nak cari tapak baru sebab smk tinggi takde tempat strategik pada awalnya kan. So, terus ke sana. Kensel SK Bandar sebab kita dah dapat tapak baru di smk tinggi batu pahat. So, kes tutup, and menara akan dibina di smk tinggi di tempat yang dipersetujui bersama dengan pihak sekolah tadi.

mknace unlimited™ | Moh memantau Batu Pahat : the ytl team
team ytl



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free