mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Apple. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Apple. Papar semua catatan

Ahad, 15 September 2013

iPhone 5s order bermula 20 September 2013


iPhone 5s order bermula 20 September 2013. Bukan setakat 5c ja yang masuk lam emel aku, 5s turut jugak. So, search jugak. Nak detail korang boleh gi ke http://www.apple.com/iphone-5s/. Yng ni lebih mantop dari 5c. Lebih elegen dan lebih power.

Didatangkan dalam 3 warna iaitu warna perak, emas dan perak gaban.. ekekeek.. harga pun ada lebih sikit... 16Gb $199, 32Gb $299 dan 64Gb $399.

iPhone 5s features an A7 chip, a Touch ID fingerprint identity sensor, ultrafast LTE wireless, an iSight camera with a larger 8MP sensor, and iOS 7.

Apapun.. nak order... 20 September baru boleh mula mengorder nooo...

pun ada casing sendiri. tak tau la diberi bersama cam 5c.


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


iPhone 5c opened for pre-order


iPhone 5c opened for pre-order. Semalam dapat satu emel. Dari apple tuh. Browse through. Ooooohh... pasal iphone5c yang bakal kuar nih. Dah boleh buat pre-order kalau berminat. Ni site rasmi dia http://www.apple.com/iphone-5c/. Yang 16Gb is around $99 dan 32Gb $199. Dollar aaahhh... Kang kata aku tipu la pulak. Gadget akan mula diposkan kepada korang bermula 20 September ni sekiranya buat pre-order nih. Apa pandangan aku sebagai not an apple product. Ekekeke... Aku rasa gadget ni disasarkan pada golongan muda. Striking abis. Dua benda. 1st off all the gadget and seken the case. Cer tengok yang aku wat kat bawah nih...

pilih iphone kaler apa, then casing dia kaler apa. huiyo... meme for jiwa remaja gitu kan...Available in green, blue, yellow, pink, and white, iPhone 5c features an A6 chip, ultrafast LTE wireless, an 8MP iSight camera, and iOS 7. Mantopss...

yang lelain of coz la.. the tech yang best dan tahap gaban gitu. Kalau minat gi la buat pre order kat web rasmi dia tuh...  Korang leh layan full spec dia kat sini...


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Khamis, 17 November 2011

Apple yang cute

Cun beb.. Itu hari pun masa merayap waktu senggang ke landmark, perasan la pulak pasal mac nih. Siap lion lagi tu dengan price hampir 2k. Syok jugak kan kalauguna balik apple nih, walau seken kan...


Published with Blogger-droid v2.0.1