mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Edisi lama. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Edisi lama. Papar semua catatan

Ahad, 19 Mei 2013

Edisi lama : G2 Grooming Spa



Edisi lama : G2 Grooming Spa. Aku sendiri pun dah tak ingat bila aku gi buat grooming keter aku nih. Dedua pulak tu. siap wax, polish semua la. Sesekali manjakan. Bila lagi kan. Kebetulan aku jumpa promosi kat tenet. Belasah ajer la. Yang penting, dedua keter aku dah kiut. Wahhaiii...

Edisi lama : Jengjalan Melaka Day 2


Edisi lama : Jengjalan Melaka Day 2. Setel bab hari 1 yang penuh dengan gembel gembelan. Masuk la pulak hari kedua. Hari ni belasah dulu mandi puas puas kat pool sampai kecut. Dah puas hati kat situ baru la sibuk nak meronda melaka or what-so-ever. Jom kita...

Edisi lama : Jengjalan Melaka Day 1


Edisi lama : Jengjalan Melaka Day 1. Hah... ni lagi satu... laaaaaaammmaaa jugak. Sampai yang pengantin yang baru pun dah jadi lama. 24 Mac lepas kami pakat pi melaka. nak pi kenduri adik penguin sorang ni. Punya la best, sampai sesat dan banyak benda tak jangka jadi. memula kes salah rumah. pastu kes gamble nak tidur resort. hehehe... memang best la cuti kali tu.

Edisi lama : English Fest 2013 Nusajaya Zone


Edisi lama : English Fest 2013 Nusajaya Zone. Program ni dijalankan pada 13 April yang lepas. Nampak nor banyak tul entry terlepas aku ni kan. Nak buat camner, sibuk bebenor. Ni pun aku baru dapat mood berblog semula, my style. Dah lama aku tak dapat mood sebegini. Dan ni la yang aku tertinggal, sepertimana masa aku tinggalkan fotopages dulu. La ni mood ni dah mai balik so... get ready you guys out there, pasal akan penuh dengan bebelan bebelan aku cam dulu balik. Yihaaaa....

Edisi lama : Perjumpaan Khas Guru Guru SJKC bersama TPM



Edisi lama : Perjumpaan Khas Guru Guru SJKC bersama TPM. Memang lama dah ni. Lama aku tak masukkan. Masa ni kaki aku sakit semula pasal dok menapak sana sini. Peristiwa ni berlangsung pada 16 April yang lepas. Guru guru dari sjkc seluruh Johor dan sedikit dari KL, Negeri Sembilan dan Melaka turut hadir ke majlis ini.