mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Dropbox Gadget Sync. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Dropbox Gadget Sync. Papar semua catatan

Sabtu, 20 Februari 2016

Dropbox Gadget Sync

Dropbox Gadget Sync

Dropbox Gadget Sync. Semalam aku sync semula handphone mama guna akaun dropbox aku. Sebenarnya dari dulu sync. Semua gadjet aku sync kan. Pastu tetiba ada penurunan kuota dropbox aku ntah apakes ntah. Terus aku cut semua gadget lain. Pastu mama pun asyik dok bising tokleh and tak reti nak delete gambo mana. Langsung setting semula. Semua picas aku transfer direct ke personel folder kat PC. Delete ajer ler memana pasni macamana aku buat kat gadget aku. Dah memacam gambo balik dah mula keluar semula lam akaun aku. Terbaeekkk!!!!

#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #‎Asus‬ #‎Zen4‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,