mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Buku Tiga Lima di era teknologi. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Buku Tiga Lima di era teknologi. Papar semua catatan

Rabu, 22 Mei 2013

Buku Tiga Lima di era teknologi


Buku Tiga Lima di era teknologi. Buku ni memang glamer. Masa aku jadi cikgu dulu, kat sekolah budak-budak; sekolah rendah la. Buku ni aku wajibkan budak kelas aku ada. Sekurang-kurangnya untuk subjek aku, math. Gunanya... untuk salin apa kerja rumah yang aku kasi. Lepas dah buat, tanda lam ni dan parent kena sign sebelah catatan kerja rumah tu. Best kan.

Hari ni, seharian lam kepala aku terpikir buku tiga lima ni ajer... kalau la semua teknologi ni dah tak berfungsi. maybe buku tiga lima ni la yang akan jadi glamer balik kan. Tetambah bila due date makin dekat, tapi benda takde/tak siap lagi. Maunya kena guna benda cenggini. tetambah takde backup plan or blackout or apa apa ajer la. teknologi ni kalau ko study bebetul, manja bebenor. banyak buruk dari baik.

la ni pun aku ada satu buku ni khas untuk savvy aku. Pasal brader pomen aku orang otai. Tak main sistem-sistem yang merepek-repek ni. Buku tiga lima ni simple. Ko tulis ja apa ko buat lam tu. Bila ko nak tengok balik, ko baca ajer la catatan-catatan lam tu. Ni sibuk nak buat sistem bagai, gunanya tak jugak. Tak payah nak sibuk-sibuk on pc la, tablet la. tiga lima ni ko ambik ja kat dashboard keter ko tu, bukak, selak-selak, dah tau. Apakedehal.. kekeke... betul gak kata dia... ehehehe...


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free