mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label perbarisan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label perbarisan. Papar semua catatan

Khamis, 20 Mei 2010

Kejohanan Balapan & Padang kali ke52 MSSM Johor - Upacara Pembukaan Rasmi



Pagi ni aku dah mula mengedit bideo MSSM untuk dimasukkan lam youtube. Tapi kepala memang kenoning gila. Buat tak layan gak.. Sekali nengok dah sampai 6 minit kontijen tak habis-habis lagi. Last-last amik keputusan untuk aplod dua segmen. Senang sikit. Pasal youtube hanya 10 min max bideo dia. Settle. Lepas compile terus aplod tanpa nengok setting. Pastu terus kuar gi klinik.

Kat klinik hari ni memang malang tul nasib aku. Dekat dua jam aku buang masa nunggu. Jumpa doktor, kena sound dulu. Ari tu batuk biasa jer, kali ni tak masuk tahap gaban dah ni. Terus dia kasi mc dua hari. Tak kira la aku ada event ka apa ka. Dia nak aku berehat. Aduiihh.. Pening cenggini.. Balik makan ubat. Jap jer dah terhoyong hayang. Zzzzz....

Bangun dah malam.. Haiyaa.. lamanya aku tido. Nengok jap bideo yang aku aplod. Hampeh. Quality buruks gila.. Last-last aku compile dan aplod lagi satu. Ni masa aku nulis ni kebetulan aku dah terjaga dan mula ambik ubat. Kebetulan bideo pun dah siap.. Enjoice.. Aku nak sambung tidusss...

Enjoice...Sharing is power!!!

Khamis, 10 September 2009

Lagu / muzik latar perbarisan rumah sukan



Susah jugak kan nak cari lagu atau muzik latar yang digunakan semasa perbarisan. Jenuh gak la carik lam internet. Segala mak nenek aku taip. Dari lagu kawad la, lagu perbarisan la; tu belum masuk youtube lagi tu. Hehehe.

Tapi last-last dapat gak dicari apa yang diidam-idamkan itu. Ada 9 lagu. Terima kasih kepada penyumbang lagu dan PPD Hulu Langat selaku pembekal tapak. Terima kasih la bebanyak. Sebab alang-alang dah jumpa aku pun share sekali la kat sini.

Track 1 ... Dengar | Download
Track 2 ... Dengar | Download
Track 3 ... Dengar | Download
Track 4 ... Dengar | Download
Track 5 ... Dengar | Download
Track 6 ... Dengar | Download
Track 7 ... Dengar | Download
Track 8 ... Dengar | Download
Track 9 ... Dengar | Download

Klik jer link kat atas ni. Kalau tak leh right-click track yang dikehendaki; pilih save target as.