mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label kemaskini. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label kemaskini. Papar semua catatan

Selasa, 6 Disember 2016

Jadual Pembayaran BR1M 2017


Jadual Pembayaran BR1M 2017. Berikut merupakan nilai BRIM yang bakal diterima mengikut pendapatan isi rumah dan tarikh pembayaran. Sila buat pengemaskinian atau permohonan baharu melalui pautan berikut :


---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #‎Asus‬ #‎Zen4‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,

Rabu, 17 Februari 2010

Seharian mengemaskini fail-fail lama

©2010mknaceunlimitedHari ni memang tak buat bende lain. Asyik dok check sesatu fail-fail lama. Dah banyak sangat la pulak. Semuanya pasal kek iqa semalam. Bukan salah kek tu. Tapi proses nak buat imej tu aje dah mengambik masa aku dekat-dekat 3 jam. Slow giler komputer. Hari ni memang habis la aku nak kosongkan. Video yang berkenan, semua haplod ke youtube. Yang betul-betul best aku burn ke cd. Foto yang berkenan, aku kecikkan resolution. Yang berharga, burn ke cd. Hang hampeh.. for sure la kena delete.. Banyak lagi ni yang nak kena semak ni. dua tahun punya koleksi la katakan..