mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label TM. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label TM. Papar semua catatan

Jumaat, 3 Januari 2014

My Internet Speed Test

My Internet Speed Test. OK? Tak OK? Bagi aku ok ler. Aku takde la nak perlu laju-laju sangat. Aku tak larat nak bayo tinggi tinggi tiap bulan. Ni pakej aku amik tahun 2007. First time aku landing kat tanah Johor ni. Berapa aku bayo sebulan? RM33 jer. Speed 1Mbps jer, tapi unlimited ler kan. Nak hapgred? Masih tak perlu bagi aku. Lagi pun, bergig gig aku ngan anak anak aku donlod sebulan...

Rabu, 4 Disember 2013

Line telefon problem lagi

Line telefon problem lagi. Bangun awal pagi ni. Gaya cam tak lelap tido pun ada. Terus subuh. Lalu kat modem. Lampu link ke luar out lagi. Angkat telefon. Bunyi berdesing. Alamak. Out balik line aku. Semalam baru OK. Kes kabel overheat. Ni semalam hujan lebat balik. Nampaknya berulang lagi. Sahih la aku tokleh call 100 pasal phone out. Kena la perabih duit handphone dail 1 300 888 123. Huhuhu...
Sent via Samsung Mobile

Khamis, 7 Mei 2009

Pelancaran TM Point Skudai

Photobucket

Sekitar pelancaran TM Point Skudai

TM Point Skudai yang dibuka di Jalan Laksamana, TUTA pada 20 April 2009 telah dirasmikan oleh CEO pada 6 Mei 2009.