mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Fried Chicken. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Fried Chicken. Papar semua catatan

Isnin, 17 Ogos 2015

Tonight is fast food night


Tonight is fast food night. Aiyooo. Baru je gi melawat orang sakit pasal pemakanan. Yang anak sendiri apa pun tak nak makan malam ni kecuali mender mender ni. Ish ish ish. Yang si kakaknya nak makan ayam uncle best. Sekali bukak depan sekolah la pulak. Penuh ngan kebudaks. Adoyai... Yang si bujang jantan tu nak burger la pulak katanya. Abis camno?

Jumaat, 26 September 2014

Layan Perodua Axia sesambil nunggu Uncle Best Fried Chicken


Layan Perodua Axia sesambil nunggu Uncle Best Fried Chicken. Tajuk punya la panjang habih. Sampai tak tau nak cerita apa dulu. Yang penting. Aku park sebelah gerai uncle best. Order. Gi bank. Layan jap axia yang aku rasa akan menggantikan viva. Bila masuk sama cam aku berada lam savvy ja. Hehehehe. Jangan maraa aaa ngan ayat aku tu, pasal tu la perasaan aku. Pastu gi balik ke uncle best untuk amik ayam. Tu pun masih lum tiba turn aku menunjukkan ramai orang yang juga menapau ayam dia. Read on...