mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label pizza hut. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label pizza hut. Papar semua catatan

Khamis, 23 Jun 2016

Pizza Birthday Girl

Pizza Birthday Girl

Pizza Birthday Girl. Semalam birthday adik inaz. Birthday dia ada gabungan hari lahir aku dan mama. Bulan aku, hari mama. Tanya nak makan apa. Dalam kepala aku nak belikan KFC untuk masa berbuka. Sekali dia kata nak pizza. Sup nak dua. Ayam nak dua. Tak kisah lah dik. Meh sini kita order sesama. Best jugak dah ada delivery kat gelang patah. Semua leh order online je. Habis je order dah resah. Bila nak sampai ni bah. Bila nak sampai. Dah tunjuk kat dia ada tracker. Bila dah sampai stage last, siap call. Kalau tak sampai dalam 15 minit. Call saya balik katanya. Wah. Bertambah bermutu perkhidmatan dia la ni. Tak sampai 5 minit pastu adik inaz dah panggil aku. Bah. Dia terlajak la bah. Terus aku pun keluar panggil dia jugak. Hehehe. Dah dapat apa yang dia nak. Cuma luka kaki dia masih tak baik. Ish ish ish. Sama pulak nasib kebudak jun berdua nih. Memasing sakit kaki, di bulan kelahiran. Aku kuman, adik luka. Nasib nasib.

Sabtu, 28 November 2015

Eating out @Pizza Hut Plaza Angsana

Eating out @Pizza Hut Plaza Angsana

Eating out @Pizza Hut Plaza Angsana. Bagi can deme order sendiri. Berzaman milih. Ehehehe. Dah tu salah order lak tu. Ish ish ish. Order tambah lagi.

Selasa, 23 Jun 2015

Pizza for Bithday Girl Syafinaz


Pizza for Bithday Girl Syafinaz. Semalam adik inaz kata nak makan pizza untuk hari jadinya. So. Terus bukak PHD. Online. Setel. Suka la dia. Cuma tak puas hati. Sebab tak sama ngan promotion. Kurang ayam. Inaz nak ayam dan ginger bread.

Sabtu, 6 Jun 2015

Pizza for Syafinaz


Pizza for Syafinaz. Syafinaz dapat voucher pizza dari cikgu dia. Pasal dia dapat top 3 lam kelas dia. Terus balik tunjuk nak. Huhuhu. Sib baik ada PHD dah kat gelang patah. Terus online. Sekali nombor voucher tak detect. Kena claim walk-in. Takpe la. Order yang lain online. Voucher tu kita simpan dulu.

Khamis, 14 Mei 2015

Pizza Hut Delivery Gelang Patah


Pizza Hut Delivery Gelang Patah. Yeay! Dah bukak dah cawangan baru pizza hut di gelang patah. Letaknya di kawasan baru taman nusantara. Area Maybank. Quite cozy. Tapi bagi aku memang lebih mudah order kot. Pasal lepak nunggu kat rumah lebih best dari lepak nunggu kat sini. Ekekeke.

Sabtu, 2 Mei 2015

Layan promosi Kraf Malaysia di Plaza Angsana, Johor Bahru


Layan promosi Kraf Malaysia di Plaza Angsana, Johor Bahru. Sesaja jenjalan ke angsana. Nak pergi lain tempat semua dah fully booked. Lambat sangat nak buat camno. Makan pizza. Layan UO. Dan layan Kuda Kepang jap sini. Tak lupa. Ada promosi celcom first jugak kat bawah.

Khamis, 23 Oktober 2014

Jenjalan suka suki ke Komtar JBCC


Jenjalan suka suki ke Komtar JBCC. Banyak lai kedai yang tak bukak. Even Angry Bird pun. Walau kat luar dah terpampang si merah hempap wira. Makan jap kat Pizza Hut. Then gerak balik ke City Square. Konon nak masuk Doraemon. Tapi rasa macam tak berbaloi la pulak ngan harga tiketnya.

Sabtu, 18 Oktober 2014

Eating out at Pizza Hut Aeon Bukit Indah, Johor


Eating out at Pizza Hut Aeon Bukit Indah, Johor. Nice place. Tenang. Cuma. Orang memang ramai. Terutama bila hari minggu. In lomo.

Sabtu, 14 Disember 2013

Pizza hut taman perling

Pizza hut taman perling. Sebelum gerak balik. Makan lunch. Late lunch. Pakat nak mushroom soup la pulak.

Ahad, 29 September 2013

Mencari pengganti di hari Sabtu


Mencari pengganti di hari Sabtu. Hari yang sangat memenatkan. Tetambah, bila benda yang dicari tak ketemuan. Huhuhu. Nak cari mesin basuh, nak cari mesin basuh. Berjalan ke Tesco, beli susu dan pampers yang tengah sale. Sesambil ngusyar mesin basuh. Tak dapat. Singgah Pizza Hut lunch. Cari lagi, tak jumpa jugak. At last, sampai ke malam mencari. Ponek bertingkek tingkek, ponek bertingkek tingkek. Tapi, dapat la apa yang dicari. Pastu sesaja main kamera amik gambo malam. Read on...

Ahad, 8 September 2013

Berjalan jalan dalam moody yang merudum


Berjalan jalan dalam moody yang merudum. Adohaiii... tetiba hilang mood seharian. kes simple ja. Sambungan meja laptop aku dah lunyai. Huhuhu... Kena pangku atas paha balik la lepas ni kalau dok kat katil. Terus hilang mood hari ni. Tapi, banyak tempat nak kena gi jugak ni. Jalan aje la. Read on...

Ahad, 19 Mei 2013

Jusco Bukit Indah getaway : henpon session



Jusco Bukit Indah getaway : henpon session. Akhirnya, atas sebab henpon dah ilang, kena la jugak beli henpon baru. ish ish ish... alang-alang tukau sekali plan. amik plan postpaid semat... ahahaha.. just plain voice + sms plan ajer. tu pasal amik henpon basic ja. kira ok ler.

Selasa, 1 Januari 2013

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting

Melantak kat Pizza Hut petang ni. Lama tak turun pizza hut. Harga... hmmm... memang terbaeekkk!!!! Habis RM85++ hari ni, just makan pizza. Membebel pun tak guna kan. Tu yang aku kata, harga pizza kat legoland lagi murah dari pizza hut. Tak kisah la. Maybe last kot. Mana taknya... Servis charges + tax ajer dah dekat 12 hengget.. Kekeke... Tu yang  borak borak ngan mama tadi... baik makan kat legoland ajer... bodow bodow baru RM50 untuk pizza ngan soup bagai... belasah ajer la. By the way memang boleh tahan la pizza baru ni. Cuma memuakkan... penuh cheese bagai...

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
kami beli pizza udang tu ajer... yang sebelah tu free hokey... pakai kopun starnie

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
sempat posing habis... si ziqri ni takde pose lain ker

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
mama pun dah bengkerk ngan pose si ziqri tu

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
adik ni suka la pulak posing, tadi nyorok ajer

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
sibuk baca bil la konon tu

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
hehehe... tengok apa yang tersembunyi tu

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
apa yang disuka sangat tu

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
belasah la dulu garlic bread nih

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
besar balik kot.. dulu macam kecik sikit... agaknya la... lama dah aku tak datang pizza hut nih

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
si ziqri pun nak makan ker
 
Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
bil pun nak posing ker

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
makan eskerim

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
soup yang pakat rebut sampai kena beli tambah gitu

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
suka no ngan ayat iqa... rasa eskrem ni sama cam eskrem singgit setengah kat mydin tu

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
hahaha... pasni takyah datang makan eskerem sini dah... kebetulan kebudak ni memang suka bebetul eskerem kat mydin tu

Pizza Hut Jusco Bukit Indah Revisiting
milo yang iqa order tapi dia tak minum... hampes... aku gak yang kena perabih. Tapi rasa dia memang tak sedap



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Ahad, 15 Julai 2012

Pizza Hut Jusco Bukit Indah

mknace unlimited™ | Pizza Hut Jusco Bukit Indah
ni ler pizza steak yang baru tu
Aku memang bebetul malas nak makan pizza. Sebab utama, dah pasti 3/4 dari pizza tu memang aku yang kena perabis. Ni pun sama la ni. Last last aku tetap kena perabis 3/4 bahagian tu. Lum masuk ayam deli wing lagi, apa ke roti lagi, lasagnanya lagi. Dan hasilnya, sebab terlalu banyak cheese bersarang lam perut, sampai ke la ni perut aku masih meragam. nasib.. nasib..



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | Pizza Hut Jusco Bukit Indah
mari kita makan roti yang dah makin kecik nih

mknace unlimited™ | Pizza Hut Jusco Bukit Indah
dah mula buat onar dah si ziqri nih

mknace unlimited™ | Pizza Hut Jusco Bukit Indah
paling tak suka gambo dia di snap

mknace unlimited™ | Pizza Hut Jusco Bukit Indah
makan roti sementara nunggukan pizza

mknace unlimited™ | Pizza Hut Jusco Bukit Indah
pinggan dah sampai

mknace unlimited™ | Pizza Hut Jusco Bukit Indah
mula la tamak tak sedo diri tu

mknace unlimited™ | Pizza Hut Jusco Bukit Indah
suka la dapat milo tu

mknace unlimited™ | Pizza Hut Jusco Bukit Indah
diaorang ni memang nak sup ni ajer pun

mknace unlimited™ | Pizza Hut Jusco Bukit Indah
meronta si ziqri nak lepas untuk buat onar di pizza

mknace unlimited™ | Pizza Hut Jusco Bukit Indah
sup idaman dah depan mata

mknace unlimited™ | Pizza Hut Jusco Bukit Indah
sukanya si adik lama tak ke pizza

mknace unlimited™ | Pizza Hut Jusco Bukit Indah
ziqri minum milo ngan jayanya

mknace unlimited™ | Pizza Hut Jusco Bukit Indah
iqa la yang paling suka

mknace unlimited™ | Pizza Hut Jusco Bukit Indah
hirup dik jangan tak hirup

Isnin, 28 November 2011

Pizza Hut Nusa Bestari

Lama tak gi Pizza Hut Nusa Bestari ni. Dulu, ni la pizza hut yang aku pergi bila nak makan pizza. Masa tu aku kerja kat bukit indah. Bila dah pindah tuta, langsung kat tuta aje la.

Bagi ziqri, ni first time dia makan pizza kat sini. Tapi semalam, memang kerja buat havoc ja kerja dia. Poning pale nengokkan.


Published with Blogger-droid v2.0.1