mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label cari. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label cari. Papar semua catatan

Khamis, 15 November 2012

Jengjalan cari katil

Sepetang meronda. Carik katil. Nak katil bertiang. Nak jadi princess katakan. Last last kat gelang patah ajer yang dibeli. Sempat beli pizza hut gitu..














Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Khamis, 16 Ogos 2012

Operasi cari pelita raya

mknace unlimited™ | Operasi cari pelita raya
dapat jugak pelita ni, dengan harga yang ok la kan
Petang ahad lepas, diulang; ahad lepas (nampak nao bila kije aku memang tak sempat nak nulih blog dah, hahahaha), kitaorang gi merayau carik pelita raya. Memula singgah kat mydin, pasal aku rasa mesti murah kan kat pembekal barang kedai 1 mesia nih. Sekali nengokkan.. seketui RM5. Pergghhh... Ini janji terburai dompet nih...

Pastu terus ler buat keputusan gi nengokkan kedai dua hinggit dulu. Berapa dia taruk, sebat ajer la pasal aku dah malas nak mengulang ke medin ni lagi. Bukannya dekat weeiii... Siap kena pusing roundabout satu pusingan penuh lagi, padahal dekat jer.. Berenti jap kat luar pasal ucu nak bayo zakat fitrah.

So.. sampau kedai 2N. Tarak. Singgah kedai RM2.. Sib baik ada. Habis aku selongkar. Dapat 5 ketui. Kira ok la kan. Sekali masa bayo, ucu gi amik lagi satu. Apahei la pulak. Ucu pun cerita. Chaiiittt.. Ada ka patut satu RM2, 3 RM5.. apa nih... Dah kena amik 6 nak kasik cukup RM10.. Kuikuikui.. Sib baik ada kedai nih..

Pastu singgah KFC pasal duit dah save kan. Hahahaha... Terus beli pakej yang dapat flask tu..



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | Operasi cari pelita raya
memula carik kat mydin nusajaya

mknace unlimited™ | Operasi cari pelita raya
sempat bayo zakat fitrah si ucu nih

mknace unlimited™ | Operasi cari pelita raya
sib baik ada kedai nih
mknace unlimited™ | Operasi cari pelita raya
duit lebih leh beli kfc.. yihaaa


mknace unlimited™ | Operasi cari pelita raya
sempat membeli kfc n dapat flask, terus ambik dua, kang bergaduh pulak

Ahad, 24 Jun 2012

Jengjalan cari Seafood

mknace unlimited | Jengjalan cari seafood gelang patah
Last last sini la jugak kita makan
Penat kami menjelajah malam ni. Memula ke Saujana. Tutup untuk orang awam, tempahan penuh semua meja. Sesaja ke Pendas Laut. Tapi tak berapa nak menarik. Last last kat jambatan besi ajer la. Family Tomyam yang dah rebranding kepada Selera Tanjung Kupang. Layanzzzz... Ni kira belated + sesaja nak makan seafood kat luar. TQ mama and ucu sebab belanja makan malam ni.

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited | Jengjalan cari seafood gelang patah
Orang tak ramai sangat... belum gaji la katakan...
mknace unlimited | Jengjalan cari seafood gelang patah
Sate isma jambatan besi
mknace unlimited | Jengjalan cari seafood gelang patah
Apa lagi... jom ngoder
mknace unlimited | Jengjalan cari seafood gelang patah
tengah mikio nak makan apa
mknace unlimited | Jengjalan cari seafood gelang patah
dah rebranding baru
mknace unlimited | Jengjalan cari seafood gelang patah
belasah sate dulu
mknace unlimited | Jengjalan cari seafood gelang patah
dah sampai.. makan dulu yeaaa...