mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label upin ipin. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label upin ipin. Papar semua catatan

Isnin, 24 November 2014

Karnival Upin Ipin tak berbaloi?

Karnival Upin Ipin tak berbaloi? Si iqa dok sibuk nak gi yang ni kat Bayou Resort 6 Disember ni. Search punya search. Banyak pulak cerita. Ni aku kongsi dari http://infozass.blogspot.sg/. Betul ke idak? Aku pun tak tau. Tapi bab chicken dance tu. Meme cenggitu ler kat JB itu hari. Hehehe. Yok kita baca... Tapiii... meme ler aku pun tak puas hati ngan harga dan portion kat restoren upin dan ipin nih..

Sabtu, 4 Ogos 2012

Kad Raya first ini tahun

mknace unlimited™ | kad raya aidil fitri 1433h
kad raya first iqa dan adik inaz yang dapat
Terbaeekkk!!!!lah. Iqa ngan adik gak yang dapat kad raya dulu. Pasal diaorang kan ahli kelab upin dan ipin. So, memang bagus la kelab nih. Awal awal dah kirim kat semua ahli dia. Suka tul adik inaz ngan iqa. Betul betul betul...

ps : sampai ke setem pun pakai setem upin dan ipin. memang terbaeekkk!!!!lah



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free

mknace unlimited™ | kad raya aidil fitri 1433h
sampai ke setem pun upin dan ipin tuh.. set lengkap