mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label olahraga mss zon skudai 2010. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label olahraga mss zon skudai 2010. Papar semua catatan

Rabu, 10 Februari 2010

Video-video Olahraga Zon Skudai 2010



Video ni merupakan video yang si shahir ambik semalam semasa dia dok jaga tengok peserta lari. Hebat tul.

Sambil bertugas pun boleh ambik bideo ka..
Alaa.. Aku tangkap peserta kelapan. Tu dah acara akhir.. mana ada peserta kelapan.. Paling tinggi enam jer..

Patut la tengok dia enjoy jer merakam guna videocam paling canggih, yakni henpon dia. Tahniah kepada encik shahir.. Korang leh nengok lagi bideo-bideo dia kat youtube dengan men'search' di bawah user aslindskodeng.. (ish..ish..ish.. no komen, walaupun terasa nak komen)



Kejohanan Olahraga MSS Zon Skudai 2010

©2010mknaceunlimitedKejohanan Olahraga MSS Zon Skudai telah berjalan dengan lancar bertempat di dua tempat. Kejohanan yang melibatkan acara padang telah dijalankan pada 4 Februari yang lepas bertempat di SJKC Kuo Kuang 1.

Pada hari ini, acara balapan telah dijalankan bertempat di Stadium Hassan Yunos, bermula seawal jam 9 pagi. SKTTA1 telah diberi tanggungjawab menyediakan quatermaster.

Acara saringan telah dijalankan pada sebelah pagi dan berjaya diselesaikan tepat jam 1 tengahari. Selepas rehat dan makan tengahari, acara akhir mengambil tempat tepat jam 2.30 petang. Kejohanan ini seterusnya dirasmikan oleh wakil PPD, iaitu En. Ahmad Taufik bin Hamzah.

SKTTA1 dapat meraih 3 pingat gangsa. Sekolah terbaik keseluruhan jatuh ke tangan SJKC Kuo Kuang 1. Tahniah diucapkan kepada semua peserta.

::Klik untuk cerita penuh::


©2010mknaceunlimited
Peserta-peserta berdebar-debar menanti pelepasan..

©2010mknaceunlimited
Sukahatinya.. sapa lagi kalau bukan bebudak sekolah aku sendiri...

©2010mknaceunlimited
En. Shahir pun ada kat sini jugak ker.. Habisla IT sekolah aku...

©2010mknaceunlimited
Sudah mula berlari.. Hoyeee...

©2010mknaceunlimited
Ustaz Sajoli pun ada... pergghhh.. ramainya yang dari sekolah aku.. lum masuk aku ngan hazim lagi tu..

©2010mknaceunlimited
Bebudak QM bawah aku ngan hazim.. Issshhh.. macam rusa masuk kampung tul la korang nih..

©2010mknaceunlimited
Indahnya suasana stadium pagi ni. Tu tak kira kepanasan tahap melampau lagi tu. Pipi aku masih terasa perit lagi ni..

©2010mknaceunlimited
Waaaa... kasut florosenn.. I like..

©2010mknaceunlimited
Apa stail daa.. hantam saja laa..

©2010mknaceunlimited
Geng gaban bertopi merah.. selepas makan nasi, bertambah gaban perangai memasing..

©2010mknaceunlimited
Aiiihhh.. Thaipussam dah habis la..

©2010mknaceunlimited
Haaa.. tengok tu.. masih lagi ceria..

©2010mknaceunlimited
En. Taufik berucap dan merasmikan penutup kejohanan..

©2010mknaceunlimited
Layannn.. Dapat gak la pingat kan...

©2010mknaceunlimited
Sekolah terbaik keseluruhan, SJKC Kuo Kuang 1

©2010mknaceunlimited
Bergambar kenangan sempena tahun baru cina yang bertahun harimau tahun ini..


Slideshow