mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label JPN Johor on Wikipedia. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label JPN Johor on Wikipedia. Papar semua catatan

Sabtu, 2 Januari 2016

JPN Johor on Wikipedia

JPN Johor on Wikipedia. At last, setel part one on it. Kisah bermula bila aku terjaga anddah tak boleh tidur semula. Bengang betul. Layan jap Dilwale. Akhirnya. Setelah 6 kali aku tengok, kali ni baru dapat nengok ending dia. Tak pernah sampai habis. Pasti lelap dengan jayanya. Boring dan sangat slow. Not my taste la senang cerita. Dah habis, mula la boring semula. Layan pulak War Of Arrow buat kali keberapa pun dah tak ingat. Last last capai laptop.

Bila dah capai laptop mula la menggoogle. Dari menggoogle, pindah ke Wikipedia. Eh eh. JPN Johor takde la pulak lam wikipedia. Luang jap masa. Godak godak sikit. A bit tricky jugak ye nak buat untuk company nih. Cuba jaya beberapa kali sampai dapat macam sekarang ni. OK jugak kan. Nanti nak sambung lagi sampai dapat apa yang aku nak. Layannnzzz...

https://ms.wikipedia.org/wiki/Jabatan_Pendidikan_Negeri_Johor

JPN Johor on Wikipedia