mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label motion. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label motion. Papar semua catatan

Khamis, 16 Julai 2015

Back to nature 2015 : yok meronda

Back to nature 2015 : yok meronda. Pepagi lepas sahur pun dah start meronda. Layan aje ler.

Ahad, 16 Januari 2011

Dah 10 yea!

Klik untuk gambar yang lebih besar
Pejam celik dah 10 bulan
Hihihi.. dah sepuluh bulan dah encik ziqri ni. Merangkak pun dah pantas, 'mengemas' pun rajin. Sebenarnya kami dok wat sesi amik gambo panorama lam hujan. Kalau boleh nak kasi nampak motion hujan tuh. Tu yang pakat pakai ND dan CPL tuh. Sekali hujan pun kejap lebat kejap slow balik, kejap lebat. Last last lepak lepak ja la kat dalam. Encik Ziqri jugak jadi mangsa. Kikiki>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
teropong mulan ka teropong awek nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
hehehe saya tengah teropong ___________ (sila isikan tempat kosong)

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ucu ja pakai tripod, aku tak nak amik gambo ujan tuh, aku nak amik gambo dia

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
comel ja duduk cenggini kan..

Enjoice...Sharing is power!!!