mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Kad Ucapan dah ready. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Kad Ucapan dah ready. Papar semua catatan

Rabu, 3 Februari 2016

Kad Ucapan dah ready

Kad Ucapan dah ready

Kad Ucapan dah ready. Hmmm. Sebenarnya dah agak lama usia gambar ni. Minggu lepas sebelum majlis perhimpunan bulanan dibuat. Nak buat camne. Ni lah jadinya bila camera ada banyak. Dan SJCAM aku ni memang aku tak linkkan dengan dropbox. So. Dia akan amik masa untuk diupload ke blog. Tunggu sampai aku linkkan dia ngan PC. Nak nak pulak. Aku memang selalu misplace mender alah kecik ni.

Balik ke gambar. Tahun ni KSK nak buat something spesel. Nak bagi kad khas pada semua staf. So. Minta tolong aku setelkan. Dari design sampai ke printing. En. Madi la yang jadi perantara sampaila siap mender alah ni. Alhamdulillah. Selesai satu urusan.