mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Latitude. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Latitude. Papar semua catatan

Ahad, 11 Disember 2011

Google Latitude



Ni memang dah dua kali bantu aku. Bukannya tak bawak gps. Tapi certain time, aku lebih suka pakai latitude sebab dia guna google map yang lebih aku familiar.

Bils guna gps, kita lebih cepat untuk cari places. Tapi dalam keadaan yang aku pun tak tau aku kat mana and lebih familiar dengan map, better untuk guna latitude. Just klik tempat yang kita dah detect, dan ambik direction. Lebih kurang sama fungsi dia ngan gps, sebab dia akan show dimana kita berada.

Alhamdulillah...

^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway