mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label deepavali. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label deepavali. Papar semua catatan

Khamis, 12 Oktober 2017

Kolam Deepavali @Jabatan Pendidikan Negeri Johor


Kolam Deepavali @Jabatan Pendidikan Negeri Johor. Tadi masa balik. Sempat lepak lepak kat lobi. Nengokkan cikgu cikgu SJK(T) Jalan Yahya Awal menyiapkan hiasan dan kolam bagi Deepavali nanti. Memang hebat.

Jumaat, 5 November 2010

Deepavali : Jom merayap

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 5 November 2010
Masa : 2.00 petang
Tempat : Gelang Patah
Mood : Banyak tempat nak gi wooo

Lepas ja jemaat tadi terus semua bersiap. Hari ni banyak tempat nak gi. Bukan gi beraya, tapi ziarah baby baru. Rumah Cik Enab, Rumah atuk utih, pastu nak gi spital nengok pak long boboi yang masuk wad pasal denggi. Jom kita merayap jom..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah ready dah ka

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dedua kakak balqisnya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Toksah citer la macamana gumbiranya hati dedua balqis nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Iqa nak amik gambar lak boleh tak bah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Gambo yang iqa amik, ok tak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Jom kita meronda..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Aikk.. kuar tangan ja

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Haaa.. ni la muka si empunya tangan.. cukup ngan gigi tak cukup dia

Enjoice...Sharing is power!!!

Happy Deepavali



Wishing all the hindus out there.. Happy Deepavali.. Muniandy.. Muniandy Chinnadorai.. Cool ads by petronas

Enjoice...Sharing is power!!!

Ahad, 31 Oktober 2010

Happy Deepavali 2010

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Happy Deepavali.. Happy Deepavali.. Cuti deepavali tahun ni boleh tahan jugak. Sesetengah sekolah ambik sampai 3 hari kat JB nih. So sekolah lam dua hari ja. Tapi pelik jugak apasal tadak sapa alert pasal raya haji. Dah la jatuh tengah minggu.. sari pulak tu. Nasib nasib.. Apa pun, minggu depan aku akan outstation ke Mersing 3 hari. Tu pasal dah taruk banner ni siap-siap. Alang-alang dah wat untuk web rasmi, taruk la sekali kat blog sendiri kan. Chiaooo..

Enjoice...Sharing is power!!!