mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Pantai rambah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Pantai rambah. Papar semua catatan

Ahad, 23 Oktober 2011

Jom makan di tepian rambah

Pas dah puas jengjalan di tepi pantai, main di taman kebudak, baru kita makan dulu. Kami makan di gerai tengah, jamilah nama tokei dia. Leh tahan gak la. Aku makan nasi goreng ayam tabur sama air limau ais. Mama makan mihun soto sama teh ais. Inaz nak hundred plus, share makan mihun soto mama sama ziqri. Iqa cam biasa mee bandung sama sirap bandung. Nenek makan mee soto sama teh ais. Harga leh tahan la. Baru rm22. Kira ok la. Yang bestnya, dok sibuk perati satu keluarga besar makan depan kitaorang, sekali anak murid mama daa... Terkejut mama masa dia tegur. Apa pun.. Memang terbaeekkk!!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Jengjalan di pantai rambah

Masa balik tu, sambil dok memikir mana tempat nak makan, teringat pulak aku pasal rambah ni. So memandangkan on the way jer, langsung aku singgah kat sini.bukan main suka kebudak ni. Tapi pakat takut masa nak meniti jambatan ke pantai. Kelakar la pulak.
Published with Blogger-droid v1.7.4