mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label rtm. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label rtm. Papar semua catatan

Sabtu, 15 Ogos 2015

#SehatiSejiwa Video Rasmi Lagu Tema Hari Kebangsaan 2015

#SehatiSejiwa Video Rasmi Lagu Tema Hari Kebangsaan 2015


Demi ……tanah yang bertuah
Taman….. cinta merdeka ..aaa
Kasih …di hatiku ini
Untukmu ….tanah pertiwi …iii


Jumaat, 31 Julai 2015

#SehatiSejiwa Lirik dan Lagu Tema Hari Kebangsaan 2015

#SehatiSejiwa Lirik dan Lagu Tema Hari Kebangsaan 2015


Demi ……tanah yang bertuah
Taman….. cinta merdeka ..aaa
Kasih …di hatiku ini
Untukmu ….tanah pertiwi …iii


Sabtu, 18 Mei 2013

Sambutan Perayaan Hari Guru Peringkat Kebangsaan 2013 Day 3



Sambutan Perayaan Hari Guru Peringkat Kebangsaan 2013 Day 3. Sambutan perayaan dibuat di stadium tertutup nilai. Walaubagaimanapun perayaan yang sepatutnya diadakan pada sebelah pagi ditunda ke sebelah malam atas sebab majlis perlantikan menteri dan timbalan menteri yang dijalankan pada sebelah paginya.

Sambutan Perayaan Hari Guru Peringkat Kebangsaan 2013 Day 2



Sambutan Perayaan Hari Guru Peringkat Kebangsaan 2013 Day 2. Hari ni memang kena pandai susun. Banyak program di venue berlainan. Disebabkan lokasi penginapan yang agak jauh, ada beberapa event yang terpaksa diskip supaya event penting dapat dihadiri.

Jumaat, 17 Mei 2013

Sambutan Perayaan Hari Guru Peringkat Kebangsaan 2013 Day 1



Sambutan Perayaan Hari Guru Peringkat Kebangsaan 2013 Day 1 bermula di Stadium tertutup paroi negeri sembilan. Kontinjen dari Johor datang seramai 80 orang untuk memeriahkan majlis ini.

Sabtu, 28 Ogos 2010

Sesi rakaman sampaikan aidilfitri

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 25 Ogos 2010
Masa : 9.00 pagi
Tempat : Galeri PPD
Mood : Alamak tuan

Pagi ni cik Ajis kita dah bawak orang dari RTM. Buat rakaman suara untuk sesi sampaikan sempena raya ni. Kiranya suara kitaorang akan on air lah nanti. So, pagi ni suara-suara lunak merdu pegawai di ppd ni akan dirakam sorang-sorang dan diedit sebelum menungu masa disiarkan malam raya nanti di radio apa aku tak ingat. Key rul.. giliran ko la pulak.. Tak nak la. Suara aku tak best. Aku nak amik gambo jer.. Pas tu terus aku kuar.. Kik kik kik.. dah dari azali, aku paling tak suka mender-mender cenggini.. Kasi la orang lain.. Suara aku ni bak kata cikgu aku dulu, cam ada emas lam mulut; tapi bila dia dah start cakap.. hmmm.. tak tau la nak cakap..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
cik ridzuan sedang merakamkan suaranya

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cik azhar ni buat apa la pulak.. gi rakam suara sana gi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cik ajis tengah mengira bilangan fail-fail suara orang ppd

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Nanti-nanti la edit cik ajis..

Enjoice...Sharing is power!!!