mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Lamo botul den tak nulih. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Lamo botul den tak nulih. Papar semua catatan

Ahad, 10 Mac 2013

Lamo botul den tak nulih

Lamo botul den tak nulih. Asik keluo ajo. Kojap kek kodah, kojap kek sabah. Mana den tak jojak sojak kobolakangan nih. Merepek la nulih nogori lak. Hehehehe.. Sekali hari Rabu itu hari, akhirnya; kaki aku sakit kat ibu jari. Pulak dah. Dah lama tak kena nih. Ni ler jadinya kalau aku selalu gerak. Minggu lepas antara minggu yang setiap hari aku travel 200++ km setiap hari, going and back. Akhirnya, akhirnya.

So, Khamis tu masih kena gi meeting di muo. Sesaja paksa lagi kaki tu. Masa balik memang sangat terasa. Tapi wat bodo jugak. Jemaat amik CRK. Masih ok. Maybe a little bit of flanil and some rest can heal the leg. Nak buat camno, Sabtu makin sakit. Dan pagi ni hampir aku tokleh gerak. Gi ler klinik, jugak. And get the MC for tomorrow, with a new set of medicine. Get well soon la for my leg...

ps : mula selasa ni nak travel merata lagi... for the whole two week... Boleh ker aku tanggung???

Lamo botul den tak nulih

Hari Jemaat, both of my leg are bungkus penuh... Melarat ke kiri sebab aku gunapakai kaki kiri penuh masa kaki kanan aku sakit

Lamo botul den tak nulih

hari ahad pun ramai orang jugak. kaki tengah perit ni memang memberi pengalaman best kat aku menahan sabar