mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Permata. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Permata. Papar semua catatan

Sabtu, 28 Disember 2013

Pendaftaran tadika nadi permata ziqri

Pendaftaran tadika nadi permata ziqri. Posing sama cikgu nadia. Posing ke si ziqri tu?

Jumaat, 2 April 2010

Banner Permata-KTI

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Apasal aku buat banner ni ekk..? Aku pun tak tau. Tadi masa syamsul mintak tolong nengokkan banner dia, aku pun nengok la. Semalam aku dah ajar pasal buat banner ni dan saiz dia. Tu la pasal. Bila nengok banner dia macam strech jer nih.. So, aku sesaja hilangkan gatal tangan aku wat banner dia jap. Tapi sempoi jer la. Paling sempoi pasal aku buang 5 minit jer.. kikiki.. Browse cari wallpaper.. Cut ikut saiz.. Browse cari logo maktab, paste, kasi tukar kaler background. Amik banner asal, kasi opacity down taruk tepi.. siap.. Sila la amik dan paste nengok link ni masuk banner ko wahai encik syamsul.. kalau strech jugak aku tak tau la.. Maybe aku kena pi check darah aku kot..hahaha








Enjoice...Sharing is power!!!