mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Kenangan Manis Pahit di Himpunan GM1M Johor. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Kenangan Manis Pahit di Himpunan GM1M Johor. Papar semua catatan

Sabtu, 5 Januari 2013

Kenangan Manis Pahit di Himpunan GM1M Johor

Banyak ke kenangan Manis Pahit di Himpunan GM1M Johor yang lepas. Ada ler sesikit. Team aku sampai 3 hari berkampung nak ready dan pastikan semua berjalan lancar. Makan, semua bereh... cam biasa, dari kusess lagi aku memang dah famous ngan ayat biar kalah takpe, janji makan pakai semua cukup. Means... semua dah buat sehabis baik, apa nak jadi tu ketentuan Allah la.. Cuma gaya lenggok bahasa aku memang rock la dari dulu. Kalau orang tak kenal dia akan kata aku ni laser abess... Kekeke.. So... layan

Kenangan Manis Pahit di Himpunan GM1M Johor
abam kucen penunggu gua... kekeke

Kenangan Manis Pahit di Himpunan GM1M Johor
kerek kan muka kucen ni... pasal kami sentiasa makan kat sini, selalu la layan muka kucen ni

Kenangan Manis Pahit di Himpunan GM1M Johor
kalau kenal abam mike awal, nescaya nama kucen ni akan jadi abam mike

Kenangan Manis Pahit di Himpunan GM1M Johor
gambo darah dari jari aku... kes memain stapler gun... dah bengkak

Kenangan Manis Pahit di Himpunan GM1M Johor
terkedu jap sumer nengok stapler gun yang tadi tak berfungsi terus berfungsi lepas tagih darah aku...

Kenangan Manis Pahit di Himpunan GM1M Johor
aku apa lagi... terus semah tanah guna darah... kekeke... ayat bengong tak hingat

Kenangan Manis Pahit di Himpunan GM1M Johor
aku picit sampai keluar darah dan bengkak hilang... kalau tak langsung tokleh gerak.. daya hentaman yang cukup kuat bagi aku..

Kenangan Manis Pahit di Himpunan GM1M Johor
malam last... pening si firdaus settingkan switch... ngan power pun masih on off.. kira trip ler tu


Kenangan Manis Pahit di Himpunan GM1M Johor
yang lain pun turut sibuk menyetting pc yang ada disitu

Kenangan Manis Pahit di Himpunan GM1M Johor
tokan moderator... kasi up habes habes.. tpm, pengurusan tertinggi semua didepankan dengan dia... anti abam mike

Kenangan Manis Pahit di Himpunan GM1M Johor
firdaus tak abes abes lagi setting... mungkin dok ngusyar pun ada jugak


Kenangan Manis Pahit di Himpunan GM1M Johor
pagi esoknya, hari kejadian... alhamdulillah... semua lancar




Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free