mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label 3. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label 3. Papar semua catatan

Ahad, 3 Februari 2013

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

Dah tiba ke hari yang dah nak kemuncak dah haa.. hari last sebelum majlis. maybe hari ni akan jadi hari yang sibuk, maybe hari ni just simple; sekiranya semua dah well prepare. kita tunggu... So, cam biasa bangun awal. layan scenery dulu. sini awal dalam 20 ke 30 minit ja. tak jauh sangat sibu ni banding macam masa aku gi labuan dulu. so... tak terasa sangat beza dia.

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

layan scenery pagi. lebih kurang sama cam semenanjung ja kat sini. enjoyy... siap siap untuk turun breakfast sebelum ke tapak perhimpunan.

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

makan dulu. cam biasa, egg counter jadi tumpuan. mintak omelette. tapi omelette dia kosong takde pape.. hishhh... belasah ajer la

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

ni ler menu pagi aku. hmmm... yang pasti tekak aku tak berapa kena. not so terasa pedas or whatsoever. tekak melayu aku nak ada rasa pedas. even sambal pun tak pedas sangat.. hmmm

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

tengok semua amik half boil egg, aku pun nak. tapi pastu aku modified gilosss... bukan setakat kicap, ngan lada sarawak, lada sulah, daun bawang, dan ntah ape ape aku masukkkan. kekeke

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

dah sampai tapak. nampak dah beberapa booth tengah bersedia. team penggerak sarawak masih tak sampai. husmira dah bosan. terus dia siapkan booth gm1m.. pergghhh...

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

sesambil tu layan booth lain. yang ni maybe esok penuh nih.. nyumpit jangan tak nyumpit..

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

perut mula lapo. dah tengahari. naik jap ke atas. numpang team btp keluar makan. sesambil tu layan jap apa yang ada kat dewan.

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

jangan tak caya aku yang tekan dulu sebelum orang lain tekan.. kekeke

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

hari ni makan tengahari kat kampung bandung ler pulak. susah nak cari makanan halal kat sini. poning wooo...

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

ni makanan si lias.. rindu makanan sarawak katanya. dulu dia pernah belajar ka bertugas kat sarawak

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

ni pulak makanan husmira. dia pun pernah bertugas di sabah

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

aku nyer. ais jagung. siap ada jagung tu dalam minuman dia

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

makanan aku tengahari ni... nasi ayam bakar penyet... boleh tahan la.. tapi still manis sikit.. tapi dah lapo la katakan...

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

sampai ja kat dewan.. rehearsal dah mula.. layan rehearsal dulu

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

team btp yang handle pa dan gimik pelancaran.. tq tq... pastu keluar gi booth, terus buat perbincangan pengisian booth.. huuu... kena setel segera nih. kalau tak naya... apa pun.. semua dapat disetelkan. alhamdulillah..

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

Himpunan Guru Muda 1Malaysia, Zon Sarawak, My journey Part 3

dah balik semula ke hotel.. pasni nak jalan jalan kejap la keliling hotel



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free