mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label jobs. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label jobs. Papar semua catatan

Isnin, 3 Ogos 2009

Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang daerah Johor Bahru 2009



Baru dapat haplodkan gambar sekitar majlis APC daerah JB. Boleh tahan penatnya. Lenguh tangan ngan lutut. Mana taknya 580 penerima anugerah. Huhuhu. Majlis ini dijalankan bertempat di SJKC Kuo Kuang 2 bermula jam 7.30 pagi lagi. Aku sampai jam 7.5 pagi. Ingatkan takde orang lagi, rupanya dah ramai beratur untuk pendaftaran.







Aku sampai saing ngan Kak Zi. Pas nengok pentas dan adjust kamera sesikit, gi kat bawah jap beborak ngan Kak Zi sampai la geng-geng lain sampai. Lepas habis jer majlis terus jer gi makan dulu kat KIPmart. Ntah, aku sendiri tak tau mana lagi tempat best selain Singgah Selalu kat situ.







Dah tu aku terus bawak semua gi makmal aku. Transfer gambar, buat pemilihan; lastly buat templet untuk hantor printing. Tapi kena juga buat cropping ni. Nak wat camner kan.

Foto Montaj


Isnin, 27 Julai 2009

Nikah - Norhaslinda & Shahrul



Norhaslinda & Shahrul
26 Julai 2009 | 4.30 petang | Masjid Sultan Abu Bakar,Johor Bahru



Foto montaj


Ahad, 21 Jun 2009

Siap dah album

Akhirnya album pengantin ni siap jugak. Banyak tul masa aku diambil dalam proses menyiapkan album ni.
Dengan sakitnya..
Siap kena gi KL lagi tuh.
Sib baik sempat siap.
Esok leh la aku submit.



Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket


Album 1 : Nikah & Berinai

Photobucket Photobucket

Album 2 : Bersanding & Bertandang

Photobucket Photobucket

Album 3 : Posing

Photobucket Photobucket



Chiaoooo...
_________________________________________________________________________
Mohamad Khairul Nizam | 07-5101621 | 0163176350 | 0136042404 | mknace@gmail.com

Sabtu, 18 April 2009

Rehearsal at Dewan Jabatan Laut Wilayah Selatan

Photobucket

Sebelah petangnya sekali lagi kami pergi ke Dewan Jabatan Laut
Pagi tadi dah pergi
Tapi tak siap pasang lagi

So petang ni kitaorang baru boleh full test
Sekali cik Jamal kata aturan penerima berubah
Adoii
Terpaksa aku ubah script on the dot

Photobucket

Lepak minum jap kat simpang luar sebelum balik
Apsal aku rasa panas semacam hari ni

Jumaat, 17 April 2009

Perjuangan diteruskan

Photobucket

Dah hari last sebelum due date, ESOK
Hari ni memang kena tungkus lumus setelkan kerje
Eh eh sebelum petang la

Apa apa pun kena la sarap dulu
Mana lagi kalau bukan kat Habib nih

Photobucket

Dah setel semua
Pergi carik gambo2 yang still takde
Last-last merayap ke semua sekolah tu
lagi pueh hati
hmmm..

Rabu, 15 April 2009

Pembinaan Persembahan Multimedia Hari Q

Photobucket

Sambung buat lagi hari ni
Seharian lagi kat PKG Uda

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Selasa, 14 April 2009

Kejohanan Olahraga Pendidikan Prasekolah Zon Skudai 2009

Photobucket

Kejohanan Olahraga Pendidikan Prasekolah Zon Skudai 2009 telah dijalankan bertempat di Padang SK Kompleks Uda bermula jam 7.30 pagi.
Aku mewakili sekolah yang telah diberi tugas di bahagian dokumentasi
(Bahagian wajib aku ler tu)

Kejohanan yang bermatlamat untuk mencungkil dan mengasah bakat murid di bidang sukan ini membariskan enam acara yang terdiri daripada :

1. Larian 60m lelaki dan perempuan
2. Larian 100m lelaki dan perempuan
3. Larian 4 x 50m lelaki dan perempuan
4. Lompat tinggi lelaki dan perempuan
5. Baling bola lisut lelaki dan perempuan
6. Lompat jauh lelaki dan perempuan


Sekitar kejohanan

Ketibaan para tetamu dan peserta

Photobucket Photobucket
Photobucket

Acara pertandingan dimulakan

Photobucket
Photobucket

Larian 60m

Photobucket
Photobucket

Larian 100m

Photobucket Photobucket
Photobucket

Larian 4x50m

Photobucket
Photobucket Photobucket

Lompat tinggi

Photobucket

Baling bola lisut

Photobucket
Photobucket

Lompat jauh

Photobucket Photobucket

Ketibaan wakil PPD, En. Mohd Amir bin Yunus

Photobucket

Bacaan doa

Photobucket

Ucapan alu-aluan Pengerusi Pra Sekolah zon Skudai

Photobucket

Ucapan perasmian penutup

Photobucket

Penyampaian hadiah

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Acara akhir

Photobucket
Photobucket Photobucket

Penyampaian hadiah

Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket
Photobucket

Olahragawati

Photobucket

Olahragawan

Photobucket

Keseluruhan

Photobucket

Nyanyian lagu Negaraku

Photobucket
Photobucket

Slideshow kejohanan