mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label plaza. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label plaza. Papar semua catatan

Rabu, 4 Disember 2013

Holiday plaza la pulak

Holiday plaza la pulak. Dah tak jumpa kat danga jalan pulak ke hp. Jumpa la pulak. Dapat cap east point. RM200, dapat internal 4Gb, tambah casing RM25. Pastu melantak lunch jap kat McD. Pastu jengjalan jap amik gambo iron man lego yang makin banyak la pulak.

Sabtu, 4 September 2010

Jom Ronda-Ronda : Ekspo Handphone & Electrical, Danga City Mall

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 4 September 2010
Masa : 11.00 pagi
Tempat : Danga City Mall
Mood : Gitu gitu jer

Target sebenar nak pergi metrojaya, kebetulan ada sales dan nak beli baju baru untuk raya nanti. Sekali ada ekspo barang letrik la pulak. Tapi gi beli dulu apa yang patut kat metrojaya, cadar la, baju iqa ngan inaz, talipinggang iqa ngan inaz.. Pastu baru pergi ekspo nih..

Memang banyak betul barang-barang dengan harga yang dibawah par la. Last-last leh terpaku kat booth panasonic nih. Last kali kedua, terambik la pulak tv lcd viera nih.. Kengkonon lepas ni nak gi angsana, sebab dah beli tv; kena la balik terus. Takkan nak tinggal lam keter la pulak kan.

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kebetulan ada sales kat Metrojaya nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Aku suka design kat sini sejak nama dia best world lagi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni amik dari atas

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Jom gi ekspo la pulak

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Banyak giler handphone nyer booth

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Digi nyer booth

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Panasonic

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sempat lagi snap gambo kat belakang Danga City Mall nih

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Keter-keter pengendali talian mudah alih.. apasal semua avanza huh..

Enjoice...Sharing is power!!!