mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Belasungkawa Pn Mastura Osman. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Belasungkawa Pn Mastura Osman. Papar semua catatan

Selasa, 20 Ogos 2013

Belasungkawa Pn Mastura Osman


Belasungkawa Pn Mastura Osman. Lam jam 12.15 tadi, tetiba galaxy aku bunyik. Mesej dari Awi. Simple ja. "as salam pn mastra osman mastura meninggal smlm tahu x". Biar betui. Call guru data sekolah dia nak mintak kepastian. Sorry ekkk.. Cakap simple simple ja sebab nak tahu sengsangat. Confirm. Mastura dah tak ada lagi. Serangan jantung, dan dikebumi pada jam 11 pagi. Senang Tuhan amik nyawa sekarang. Tak kira usia, tak kira ada sakit ka sihat ting tong. Ingatan untuk aku juga ni.

Apa pun memang lama berkenalan dengan cikgu Mastura ni. Sejak dari sejawatan sebagai GPB. Aku kat Kusess, dia kat Johor. Bos hampir sama pesen dan ragam. So, selalu sesama share pengalaman. Last picas ni pun kira perjumpaan dan sumbangan terakhirnya pada kami diperingkat negeri, taklimat SPS untuk daerah Kota Tinggi. Semoga rohnya sentiasa dicucuri rahmat oleh Allah dan ditempatkan bersama roh orang-orang yang beriman.

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free