mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label aku. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label aku. Papar semua catatan

Isnin, 23 Disember 2013

Hilang lagi henpon aku

Hilang lagi henpon aku. Jenuh mencari sepetang.  Last last call digi helpline. Nombor tutup. Esok gi digi amik sim kad baru. Ni tengah dok nengok barisan pon sony ericson lama aku nih. Sapa la yang nak jadi replacement pasni.


Sent from Samsung Mobile

Sabtu, 1 Mei 2010

Sibuk dan semakin sibuk

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarTerasa cam masa aku dok kat MRSM dulu la pulak. Setiap hari penuh ngan kerja jer. Hari cuti jer baru dapat bernafas. Tapi kalau dulu pantang sabtu ngan ahad; kalau takde pape.. aku leh tido satu hari penuh. Tapi tu citer masa jaman dedulu la.

Sekarang, benda yang sama cam berulang sekali lagi. Aku ada dua hari jer, yang bebetul aku dapat enjoy bersama family. Ye ker.. Ke dok lebih layan blogging? Maybe.. Layan buat bideo? Maybe.. Lum masuk layan camera, layan photoshop, layan manga?, layan muvi.. Adoiii.. Makna nya bukan dua hari ni aku perabiskan penuh untuk famili jer.. aku dah kena pandai untuk bahagikan untuk personal life aku jugak.. Camner nih.. Huhuhuhu..

Apa pun hari ni mama dah ajak ronda2 satu JB.. Jommm.. sebab aku leh combine semua lam satu.. Yihaaa...

ps : Photo pun amik dari blog adilkurnia.. boleh bro?..
Enjoice...Sharing is power!!!