mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Grand Livina Test Drive. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Grand Livina Test Drive. Papar semua catatan

Selasa, 31 Januari 2012

Setel booking



Setel. Jap ajer nak booking nih. Cuma lambat sikit la. Kalau tak mesti aku dapat yang jam 7 pagi tu. Rugi sikit aaa.. Tengok yang tinggal jam 10, 11 jer untuk sabtu ni. Nak tak nak ambik ajer la.

Tang Savvy aku jer masalah lagi ni. Camner aku nak ngantor nih. Harap dia bukak awal. So leh la aku hantar dua dua keter sekaligus. Setel livina gi ambik jer savvy kan.. Hehehehe.. Harap harap jadi kenyataan tu..

Rabu, 30 Jun 2010

Jom Ronda-Ronda : Grand Livina Test Drive



Lepas dah setel semua baru gi test Livina nih. Quite nice. Design interior ngan exterior. Tapi ada satu lagi yang kena test dulu hari ni, Innova. Sayang takde la pulak sebab ada client lain yang wak kuar. Apapun dah buat appointment untuk test drive selasa.. Nanti baru citer perbandingan antara dedua nih

Enjoice...Sharing is power!!!