mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Battery Operated Breast Pump. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Battery Operated Breast Pump. Papar semua catatan

Rabu, 17 Mac 2010

Pureen's Battery Operated Breast Pump

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarAntara semua, benda ni la yang paling susah aku nak cari kali ni dan pencarian aku dikira paling berjaya membuatkan aku tersenyum balik hari ni.. Kenapa?? Terukan membaca entri ni.

So, tapi dah puas aku membebel kat cytech. Tapi memang tuhan nak bagi rezeki kat aku agaknya, sampai aku leh tergerak hati untuk mencari jugak benda ni walau aku dah giveup tadi. So aku terus ke jusco, dan pencarian aku berjaya menemukan 2 model. First adalah tolly joy ke apantah kenama dia. Masa inaz aku beli yang ni la.. harga dia RM 90.. puas aku dok belek.. aku terpandang lak pureen punya ni.. Harga dia mahal sikit RM120. Check punya check, pureen ni boleh masuk power elektrik. so aku tanpa toleh lagi terus amik yang pureen nih.

Kegunaan, alatan, accessories semua sama, cuma yang lebihnya, pureen ni leh pakai elektrik. Tapi adapter kena beli sendiri la.. ala.. baru RM10 jer kan.

So, aku beli la penyangkut sekali pasal mama dah pesan beli penyangkut baju sekali. Masa baya aku tanya la.. leh pakai kad tak..? Boleh.. OK.. Sekali lepas scan, minah tu leh nengok balik muka aku.. betul ka nak pakai kad nih.. kenapa?? baru RM15 cik.. Yeker.. Jalan jer la.. Hari ni kira rekod aku la pakai kad kedit nak bayo barang harga RM15 jer.. Perrggghhh.. Sekali aku check balik.. rupernyer harga yang tertampal kat breast pump tu memang RM7 jer.. sama harga ngan penyangkut baju.. Wahlaoweiii... Teringat lak cerita norman beli tv ngan harga RM1.50 satu ketika dulu..

::Klik untuk cerita penuh::





©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni ler barangannyer...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah bayar baru perasan.. gilakkk.. memang rezeki aku hari ni.. tuhan kesian kat aku agaknya.. dah dua hari mencuka jer..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Aksesori yang ada.. sebijik sama.. lebih dia cuma leh sambung adapter


Slideshow penuh





Enjoice...Sharing is power!!!