mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label set. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label set. Papar semua catatan

Khamis, 29 Januari 2015

My Apple TV set


My Apple TV set. Asyik dok minjam ja. Kekadang malu pun ada. Beli ajer lah. 25 Januari terus lepak ATR. Beli. Tapi. Kena la beli HDMI to VGA jugak. Sebab. Peralatan kita tak semua sambung HDMI ajer. Banyak lagi yang berVGA ajer. Terutama LCD projector. Kalau ikut sejarah. First guna masa GM1M first launching. Sampai ke la KPPM ingat tu. Walau masa tu sewa jer. Terus memakai la hendaknyer ekkk..

Rabu, 22 Oktober 2014

First set of picas on my SJ4000 testover


First set of picas on my SJ4000 testover. Semalam baru aku ada mood nak ngetest. Snap snap snap. Malam baru transfer. Pagi ni baru hapdet. Tersimpan jam aku nyer galaxy camera. Sebab. Aku dah lama main ultra wide dedulu. Pas jual aku nyer cam. Dah main normal lens ja. So. Bila dapat balik ultra wide, dia macam jadi gian lama berulang semula la. Snap sana. Snap sini. Quite ok camera dia. Of coz la tok leh lawan dslr. What do you expect from an action cam kan. Low light pun biasa biasa ajer la. Apa. Tapi bab 170degree tu memang mengembalikan nostalgia lama aku ler. Ekekeke. Abis kebudak sektor jadi bahan snappan aku pagi tu. Hehehehe. Tunggu hasil gi putrajaya pulak. Enjoice!!!

Sabtu, 21 Disember 2013

Nutella range set

Nutella range set. Perrgghhh dari kocik sampai ke beso. 200g sampai 750g. 200g 7.99 hinggit. 750g 39.90 hinggit. Kalau beli yang 200g sampai 4, aku masih untung 7.90 hinggit. Baik amik yang kocik ajer bebanyak. Kan?

Selasa, 1 Mei 2012

Alahaiii...

Ingatkan malam ni dah lengkap set. Sekali duit first 5 sen yang aku dapat aku leh tak jumpa daaa... Huishhh... Susah tu nak dapat yang tu. Kalau takat seposen ngan doposen tu, bertabur..

Posted via Blogger Galaxy Tab