mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Galaxy. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Galaxy. Papar semua catatan

Jumaat, 6 Disember 2013

Mainan biasa budak la ni

Mainan biasa budak la ni.

Rabu, 21 Ogos 2013

Soft Case for Samsung Galaxy Camera EK-GC100


Soft Case for Samsung Galaxy Camera EK-GC100. Petang tadi tengah dok syiok syiok luruihkan kaki kat katil, tetiba ada orang bagi salam. Sapa la pulak ni. Ropernyer poslaju maaa... anto parcel aku. Aku beli ni dari lelong minggu lepas. Ni baru sampai nih. Baru la syiok sikit pakai. Sedap tangan megangnya. Dah biasa pegang tab dalam casing sebelum ni, bila tukar gajet ke Galaxy Camera rasa lain la pulak. Tapi tu citer lain kali la, hari ni kita citer pasal soft case dia dulu... Read on...

Ahad, 7 Oktober 2012

Samsung Galaxy Tab Giveaway

Lama tul tak nulih. Sibuk bebeno ngan program Guru Muda yang akan berlangsung minggu depannya pada 13 Okt ni. Apa pun ni cerita minggu lepas. Ahad lepas sesaja test nasib. Kebetulan Samsung ada bagi giveaway untuk pengguna tab. Tak tau la samada masih ada atau tak ketika aku menulih nih. Tapi masa minggu lepas masih ada. Try saja. Klik, and dapat la pemegang untuk dalam kereta. Nice. Save la sikit bajet nak beli barang ni. Claim kat kedai apa ntah, kat KSL. Tapi selepas 13 Okt.. Kekeke... Tengok la minggu depan nih.

Freshly updated :
Pada pengguna tab ni link dia http://www.samsung.com/my/tabspin/
Cuba la nasib korang sekiranya masih ada kan...

mknace unlimited™ | Samsung Galaxy Tab Giveaway
jom try nasib weeiii

mknace unlimited™ | Samsung Galaxy Tab Giveaway
yihuuu...

mknace unlimited™ | Samsung Galaxy Tab Giveaway
ni ler emel dia. masa nak claim nanti kena print dan bawak sekali



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free