mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label thumbs up. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label thumbs up. Papar semua catatan

Selasa, 11 Januari 2011

Movie Review : Inception (2010)

Klik untuk gambar yang lebih besar
Two thumbs up untuk filem ini
Tak cukup ngan ngangkung, mata aku dah start mintak lebih. Sambung la pulak ngan cerita Inception lakonan leonardo DiCaprio nih. Cerita pasal dunia masa depan, dimana pencurik dah mula mencuri ngan masuk melalui mimpi.

Memula agak blank sikit pasal dalam mimpi pun boleh mimpi lagi. Tapi makin lama kita makin paham ngan apa yang berlaku. Yang part pertama tu ajer dah berlaku dalam dua mimpi. Ngan alat ni, masa dapat dipanjangkan, cara dia melalui mimpi. 5 minit sama ngan sejam lam alam mimpi. Past tu dalam mimpi tu dimimpikan lagi. So, masa dah bertambah lagi. Pergghhh.. dasat tul akal diaorang nih.

Part yang last tu yang dah sampai bermimpi mimpi. Just untuk dapa jugak nengok apa isi lam peti besi yang ditarget tu. Memang gila sempoi cerita nih. Cuma tang last tu, aku rasa Leo memang dimasukkan dalam mimpi yang direka oleh awek tu. Pasal gasing dia tak berenti pusing. Agak aku la. Aku bagi 4 bintang setengah untuk ini filim. Terbaeekkk!!!!

Enjoice...Sharing is power!!!