mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label I Am Number Four. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label I Am Number Four. Papar semua catatan

Sabtu, 19 Mac 2011

Movie Review - I Am Number Four (2011)

Klik untuk gambar yang lebih besar
Entah la ekk.. tapi aku rasa sangat bosan.. 3 bintang
Kisah pasal John Smith, sorang budak(??!) yang asyik berpindah randah setiap kali dia dapat scar atau dia alami kejadian pelik. Ye lah.. dia alien yang apa kebender ntah misi dia kat dunia ni. Sebelum dia dah tiga orang alien yang sekaum dengan dia yang dah dibunuh oleh sekumpulan alien yang lain yang giler nyer brutal..

Bila dia sampai satu bandar kecil yang baru, dia memberontak nak bersosial pasal dah bosan asyik terperuk ja kata dia. Ada power pun tak leh guna. Kat sini dia bercinta ngan Sarah dan dia mula discover kehebatan diri dia. So, bila dia punya rahsia dah mula terbongkar, Henri penjaga dia mula ajak dia lari gi tempat lain lagi. Tapi geng alien brutal dah sampai dan mula la pergaduhan giler terhebat pun jadi.. Kat sini mula la tereveal segala penjaga dia dan number 6 pun mula la menonjolkan diri dia di samping chimera, anjing alien penjaga dia..

Last kali dia pun menang la, dah nama pun hero kan. Dan dia pun tinggalkan bandar tu bersama number 6 dan sam, yang bapak dia pun pernah menolong bangsa si john smith nih.. Entah apa misi dia pun aku tak paham.. Maybe pasal aku rasa super duper bosan nengokkan citer nih kot.. Ambik 3 bintang cukup lah..

Enjoice...Sharing is power!!!