mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label 3d puzzle. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label 3d puzzle. Papar semua catatan

Khamis, 15 April 2010

Hadiah Mak Yang

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarWaaa.. jangan salah sangka. Bukan pisau ni yang mak yang kasi. Mak yang kasi iq 3d puzzle yang dari kayu tu. masalahnya.. mak yang beli yang cina mari punya. So, keluarla pisau pemotong aku yang dah lama aku simpan dari pandangan semua ni. Semua nganga.. waaa.. best aaa pisau abah. Ada yang leh potong garis, yang bulat. memacam la.. betul la.. ni antara habit aku dulu.. ukir kayu.. kicik-kicik jer.. pastu dah kerja malas nak ukir.. simpan dulu, sampai aku gila pasang gundam.. keluar la balik pisau ni. pasal aku potong pakai pisau ni.. dah jadi serbaguna lak pisau ni..

Lagi satu yang best pasal gambo ni adalah ... jeng jeng jeng.. nampak tak logo camel throphy tu.. ha.. tu datangnya dari pelindung tali boot camel yang pertama aku beli ngan duit gaji first aku. Kasut dia dah barai dah tahun 2002.. yang aku simpan hanyalah logo tu jer.. bukti aku memang pemakai boot tegar sejak dari aku mula masuk u lagi.. Walau memula aku pakai caterpillar, pastu dr. cardin, tapi camel memang sedap la. tu yang agak sedih sikit pasal tetiba dah tak kuar lagi dah boot camel kaler hitam yang memenuhi citarasa aku.. huhuhu..

Lamanya aku bebel.. hahahaha.. jom kita nengok sesi-sesi iqa dan inaz memasang 3d iq puzzle nih.. Sampai la aku ngan ucu takeover dan sampai la kami fedup ngan salah satu dari empat puzzle yang mak yang kasi.. ukuran tak sama beb..

::Klik untuk cerita penuh::





Sesi pemasangan sendiri oleh iqa dan inaz..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Ucu dah take over inaz punya..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Pasal apa aku rasa macam kecik jer bender nih.. (sambil mula mengikis-ngikis kayu-kayu yang tak terpakai)

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Ucu masih bersemangat dan berjaya menyudahkan airplane inaz, manakala aku semakin liar mengikis, memotong, malahan membuat lobang-lobang baru sendiri. hahahaha.. and lastly... giveup.. sebenarnya ucu yang giveup dulu, baru aku take over hahahaha

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar



Enjoice...Sharing is power!!!