mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label chicken chop. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label chicken chop. Papar semua catatan

Rabu, 24 Jun 2015

Nasi Kerabu @Bazar Ramadan Gelang Patah


Nasi Kerabu @Bazar Ramadan Gelang Patah. Singgah jap tadi. Ada sepesel order dari kebudaks dan mak kebudaks. Nak nasi kerabu ngan chicken chop katanya. Langsung beli nasi beriani tindih alang alang lalu. Buka nanti baru tau camno rasa dia.

Ahad, 18 November 2012

Medan Selera Larkin Bomba

Berenti lunch kat sini. Lunch jam 4. Hujan lebat mencurah. Makan kacang pol. Makan chicken chop. Memang best.







Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Ahad, 15 Januari 2012

Medan Selera Bomba Larkin





Apapun, kita makan dulu. Kacang pool haji sama chicken chop berasap.

^_^ Terbaeekkk!!!!
Posted via Blogaway
mknace xperia

Ahad, 25 Disember 2011

Chicken Chop Bomba Larkin



Masa balik singgah kat bomba larkin. Makan kat medan selera. Macam biasa, kacang pool dengan chicken chop. Kebetulan sirloin steak ada, terus order. Steak 16, chicken chop 11. Kira ok la tu.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Sabtu, 6 November 2010

Jom Ronda-Ronda : Kacang Pool Larkin

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 5 November 2010
Masa : 6.40 petang
Tempat : Medan Selera Bomba Larkin
Mood : Lapo beb

Rupanya, semua pakat lapar hari ni. asik ziarah menziarah ja kerjanya, dari lepas semayang jemaat tadi sampai ke la. Pas spital ja terus gi bomba larkin. Sesaja, lama tak kena kacang pool larkin ni ha. Tapi bukan setakat makan kacang pool ja, ABC spesel mesti mintak; chicken chop berasap pun kena order lagi. Aku tambah try mee ladna pulak kat sini.

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ngoder jangan tak ngoder

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tadi ngoder iar, nih ngoder makan la pulak. Try mee ladna nengok

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kacang pool dah sampai. Harga dah naik ya.. Sekarang ni satu set RM4

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Perah limau dulu baru best lagi.. kata mama la

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Semua pakat tibai kacang pool dulu

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Iqa sama adik inaz suka roti dia.. memang lembut, sedap

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni gerai dia ya.. mana la tau tak jumpa

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tengok la sekali buat.. orang memang tak putus..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mee goreng mama dah sampai.. tapi ni kan mee goreng biasa.. Harga RM3.50

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni yang mama order sebenarnya.. mee goreng mamak.. RM3.50

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Mee ladna aku dah sampai.. harga RM4.. Rasa udang yang sangat kuat. Dah abis gatal idung aku.. tak dapat nak perabiskan.. tak tahan rasa udang yang gegila

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Chicken chop dah sampai.. harga RM10.. Memang sedap

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Terliur dah si iqa tu.. hari ni saja amik satu. ituhari dapat chicken chop hangus.. kali ni pulak spesel habis

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
ABC ada, chicken chop ada, kacang pool ada.. apa lagi mau.. sedap sehhh..

Enjoice...Sharing is power!!!

Isnin, 14 Jun 2010

Jom Ronda-Ronda : Chicken Chop Medan Selera Larkin



Petang Ahad mama ajak kuar makan kat luar lagi. Teringin lak nak makan chicken chop kat bomba larkin yang berasap-asap tu. So, off we go to larkin. Sesampai jer terus gi gerai chicken chop berasap tu. Presentation memang superb, ayam a bit hangus, terutama yang dibahagian yang bersentuhan dengan hot plate tu.. Sos black pepper yang disimbah atas ayam tu memang best, cuma kalau ayam tu pun diperap sekali mesti lagi best. Harga satu plate RM10. Aku kasi 2 setengah bintang jer.. Walau apapun air kat sini memang best..

Enjoice...Sharing is power!!!