mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label GDEX. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label GDEX. Papar semua catatan

Ahad, 26 Jun 2016

Another bad experience with GDex


Another bad experience with GDex. Sekali lagi terkena. 9 jun dah sampai jb. Pastu terus tak update sistem. Saja ja tunggu sampai tarikh last lazada. Pastu hari hari call hq gdex, lazada. Yang best hq kata lain. Jb kata lain. Lazada dah pening. Hq pun pening. 17 tu. Masa menunggu memacam call masuk. Sms pun memacam. Lazada, hq dah ready untuk ganti baharu. Jb sedia hantar. Aiyoo. Poning den. Mama sampai rumah semua barang aku dah sampai. Sampai yang lazada baru send semalamnya pun dah ada. Pelik pelik. Pastu aku sentiasa update ngan lazada. Pasni pakai poslaju ja ngan aku. Tak pernah lagi mengecewakan.

Isnin, 20 Oktober 2014

Berakhir sudah kontroversi GDEXku


Berakhir sudah kontroversi GDEXku. Alhamdulillah. Petang ni selesai juga akhirnya kontroversi bungkusan aku. Tu pun. dari 15 sampai 20 jugak. Kesnya. Bungkusan keluar 3 hari berturut-turut. Tapi. Tak pernah sampai ke tangan aku. Masuk hari ketiga. Bukan saja GDEX yang aku serang. Ngan Lazada. Ngan KPDNKK. Semua aku buat aduan dan follow through. At last. Semalam. Semua bagi respon dan pagi ni GDEX JB sendiri dah maklum akan pastikan hari ni jugak aku pasti dapat bungkusan aku. Alhamdulillah. Selesai semua. Hmmm... nak amik gambo lam ayor pun susah. Hish..

Khamis, 16 Oktober 2014

GDEX Delivery Service You Trust?


GDEX Delivery Service You Trust? Nampaknya sekali lagi aku terkena. Maybe sebab dah lama aku tak beli barang pakai courrier memahal ni. Aku dulu dah serik ngan courrier memahal ni. Sebab. Diaorang memang out bab cari jalan ke rumah aku. Pernah aku cakap ngan seller. Pakai poslaju ja. Jamin aku tak risau pasal barang tu. Ni. Sampai 9 hours just to find my home. And still tak jumpa? Pastu tak reti nak call nombor customer pada package? Pelik kan. Dah sah sah ada semua maklumat penting customers pada package. Pun tak reti lagi ke nak call kalau sesat. Call customer service. Dah tutup dari jam 7pm. Seriously? Yang tukang ngantor jam 7.37 baru nak hapdet. Sedang dia nyer hq tutup jam 7. Marbeles. Beri beri marbeles.


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free