mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label singgah selalu. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label singgah selalu. Papar semua catatan

Sabtu, 31 Disember 2011

Singgah Selalu KIP Mart Tampoi



Nampaknya malam ni eating out kat sini la. Cam biasa makan chicken chop. Harga dah melambung 14, ayam pun makin kecik. Mama order nasi goreng ayam sambal, iqa order mee bandung. Tapi rasa still below par. Warung pit lagi kaw.. Harga toksah citer aaa...



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Sabtu, 3 Julai 2010

Jom Ronda-Ronda : Restoran Singgah Selalu, KIPMart Tampoi

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Kali ni kita ke KIPMart Tampoi lak. Sesaja nak nempah kek besday si Inaz ituhari. Langsung lalu depan Singgah Selalu, teringin lak sesaja nak ngoder mee ladna. Sesaja nak ngetest power kat sini maa...

Iqa ngan Inaz macam biasa tak lain tak bukan, semestinya mee hoon soto. Tak lepas ngan air carrot susu. Boleh tahan gak la rasa mee ladna kat sini. Tapi masih biasa-biasa. Tapi kira boleh laa.. Harga pun.. ada sikit mahal..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Enjoice...Sharing is power!!!