mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label New year new workplace. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label New year new workplace. Papar semua catatan

Sabtu, 14 Januari 2012

Me in action



Duduk tempat baru, mask pun kena la baru, hapgred version lagi. Naik tarap jadi masked rider black lagi.

Tadi aku lepak jap sambil tulis blog pasal pasang server tu, maklum ler tenet lum dapat lagi, kenala pakai tab kan (sama jer kot walau ada tenet dah pas ni kan kekeke). Sekali nazli masuk. Usik usik kamera aku. Kebetulan pagi ni aku memang ronda semua bilik amik gambo. So memang dah setting indoor, pasal aku memang pakai manual kat d70s aku nih. So dia tekan and tercapture la gambo aku ni.

Sib baik dah pakai topeng masked rider black (eleh.. Potosop semata, tak pakai pun korang kenal). Key. Bilik dah tau. Pasni leh datang ramai ramai sini yer, especially cikgu cikgu data yer...



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

New year new workplace



Ayat memang terbaeekkk!!!! Macam tiap tiap tahun tukar tempat kerja ja bunyinya. Pasal dah pindah penuh, ni la tempat baru aku. Unit maklumat jb. Monitor still 2. Kabinet tambah lagi satu, sofa tambah 1, speaker (??!!?) tambah 1.

Ni nampak cun lagi. Harap cenggini ler sampai hujung tahun. Tak dapat bayang lagi pasal tak full swing lagi kat sini. Kita tunggu minggu depan...





^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway