mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label video editing. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label video editing. Papar semua catatan

Rabu, 10 Februari 2010

Video-video Olahraga Zon Skudai 2010



Video ni merupakan video yang si shahir ambik semalam semasa dia dok jaga tengok peserta lari. Hebat tul.

Sambil bertugas pun boleh ambik bideo ka..
Alaa.. Aku tangkap peserta kelapan. Tu dah acara akhir.. mana ada peserta kelapan.. Paling tinggi enam jer..

Patut la tengok dia enjoy jer merakam guna videocam paling canggih, yakni henpon dia. Tahniah kepada encik shahir.. Korang leh nengok lagi bideo-bideo dia kat youtube dengan men'search' di bawah user aslindskodeng.. (ish..ish..ish.. no komen, walaupun terasa nak komen)



Sabtu, 31 Oktober 2009

Outro for PPDJB's 2010 corporate Video



Just finish the ending sequence for the corporate video, but the song has been replace due to the copyright issue. The real song use were Somewhere I Belong by Linkin Park. Hope you'll enjoy this



Rabu, 22 April 2009

Iqa's dance in video



Sesambil dok tunggu Iwan baiki semua pintu rumah aku
Aku pun mengedit bideo tarian Iqa
Dari henpon bini aku
Tengok ler hasilnyer
.
.
.
Cam kena beli bideocam jer kan