mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Restoren Azinur. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Restoren Azinur. Papar semua catatan

Sabtu, 29 Julai 2017

Jenjalan Cari Makan : Restoren Azinur, Skudai


Jenjalan Cari Makan : Restoren Azinur, Skudai. 24 Julai lepas sempat merayap ke Skudai dengan Mus dan Adi. Sibuk pulak nak ajak makan kat Azinur. Tapi memang marbeles la kan. Ayam goreng sama kuah kari kegemaran aku ler. Barisan. Cam biasa la. Cuma. Kalau nak bungkus, masuk la ke dalam untuk barisan orang makan kat situ. Barisan luar memang untuk orang yang tapau aje.

Rabu, 4 November 2015

Restoren Azinur 20151104


Restoren Azinur 20151104. Lepak jap sebelum ke lokasi bersama Mat Nor. Perbincangan awal.

Rabu, 22 Mei 2013

Restoren Azinur, Skudai


Restoren Azinur, Skudai.  Lama tak singgah sini. Bukan sebab sibuk sangat sampai tak lalu skudai. Dah beberapa kali ke skudai dah pun. masalah dia, kedai ni berpindah lokasi. Terus tak jumpa. Sekali tadi boleh pulak jumpa alamat baru dengan foto sekali lam tenet. Apo laie... terus makan tengahari kat sini. Caiyokkk...

Rabu, 11 Januari 2012

Azinur jom



Tengahari ni tukar angin sikit. Makan kat azinur la kita. Al maklum la makan tak sedia. Aalang alang makan kat tempat best sikit kan



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway

Selasa, 27 Disember 2011

Restoren Azinur



Lepas selesai majlis, langsung gerak ke sekolah lama aku. Nak sign sbpa. Tadi dah call untuk pastikan semua dah siap untuk aku tandatangan. Sampai sekolah, baca serba sikit, tengok skel gaji, yang aku sememangnya dah tahu. Baca dan pastikan semua betul, langsung sign aje 3 dokumen tu.

Ngam ngam masa rehat, dan alang alang dah dekat ngan skudai, terus ja gi azinur. Restoren nasi ganja orang kata. Aku tak kata apa pun. Kawasan sesak, kena pulak time rehat cenggini, memang terbaeekkk punya. Nak wat camner, nak makan sedap, kena la jugak harung benda cenggini. Kalau korang nak cari restoren ni, cari aje maybank skudai. Sebelah dia aje.



^_^ Terbaeekkk!!!!
by mknace
Posted via Blogaway