mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label februari. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label februari. Papar semua catatan

Khamis, 31 Januari 2013

Legoland Malaysia Parking Charges

Legoland Malaysia Parking Charges

Yeayyyy!!! Bermula 1 Februari, esok ler tu. Caj ni akan berkuatkuasa untuk legoland malaysia. Tapi untuk pemegang annual pass masih free sampai 28 Februari. Apo laie.. Plan plan la sendiri nak gi baper lama. Tapi kalau bagi aku la... sohih la sejam tu tak dapek punyooo... ramai la lepas ni yang pakat naik bas ja kot. Tu pun kalau solo la, kalau famili mintak maap la kan..



Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!
mknace unlimited™ | The Colours of Life

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Selasa, 8 Februari 2011

Design kek Iqa dan Mama 2011 edisen

Klik untuk gambar yang lebih besar
Princess lagi
Cam biasa.. tiba bulan dua, mula la kuar design baru untuk kek iqa ngan mama. Sama ja cam dulu, princess lagi kata mama dia. Iqa pulak kata kan iqa dah suruh abah tambah lagi princess tu, dulu mana ada tiana ngan rapunzel. Yang ni ada.. Apa apa je la iqa. Buat ajer design dia. Mama tukang pilih kek kat secret recipe. Aku setelkan design ja. Ucu lak tukang ngoder. Cukup time gi amik.. epi besday!!! Opppsss... lum lagi daa.. ni baru design dulu da..

Enjoice...Sharing is power!!!