mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Keputusan UPSR 2012. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Keputusan UPSR 2012. Papar semua catatan

Rabu, 21 November 2012

Jom gi bincang KIK

Hari seni lepas buat  perbincangan kik kat SMK Dato' Abdul Rahman Yassin, SDARY ler tu. Kebetulan pagi tu jugak pengumuman UPSR dibuat. Masa nak gi ke SDARY tu sesaja la lalu ke UDA, makan nasik ayam sekali kan. Sekali tengok lautan keter. Dah nak buat camner kan. Sekolah top. Penuh la parent. Memang sekolah terbaeekkk!!!! la kan. Yang tak syoknya, hari selasa heboh kat radio kisah budak upsr di jb lari sekolah pasal tak diumum dapat 5A... ish ish ish... So, tutup kes tu. Makan nasik ayam kat uda. Minum ais limau yang super hijo. Then go to SDARY. Bincang, bincang, bincang... makan lagi. thank to pengetua yang bagi spesel treatment untuk kitaorang. Then get ready for hari rabu.. yesss...

penuh keter kat sk bandar uda 2

nasik ayam kat medan selera uda

air limo super hijo

SDARY...


Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free


Isnin, 19 November 2012

Keputusan UPSR 2012

Keputusan UPSR 2012 Keputusan UPSR 2012 Secara Online @ SMS 19 November 2012
*** Terkini ...

Seramai 45,054 calon UPSR (8.94 peratus) berjaya memperoleh 5A, penurunan sebanyak 0.54 peratus berbanding tahun lalu. Jumlah itu merangkumi 27,681 (10.61 peratus) calon bandar dan 17,329 (7.51 peratus) calon luar bandar. Pencapaian keseluruhan calon UPSR juga menurun sebanyak 0.01 mata Gred Purata Nasional (GPN) iaitu daripada 2.30 pada 2011 kepada 2.31 pada tahun ini.

Semakan keputusan UPSR 2012 boleh mula diambil di sekolah masing-masing pada pagi ini, 19 November 2012 selepas jam 10 pagi. Semakan keputusan UPSR juga boleh dibuat dengan menggunakan sistem pesanan ringkas (SMS) ataupun secara online. Apa pun, good luck pada semua.

Semak secara SMS

Taip UPSR dan hantar ke 15888 
cth : UPSR AB012AB012 dan hantar ke 15888

Semak secara online

Tiada semakan secara online seperti yang digembar-gembur dalam kebanyakan blog.

Berikut merupakan respon dari admin SAPS.

Mohon maklum bahawa SAPS hanya mengeluarkan keputusan peperiksaan sekolah sahaja dan bukan peperiksaan awam seperti UPSR, PMR dan SPM seperti yang dilaporkan dalam blog peribadi.
Kaedah sebenar menyemak keputusan sebenar UPSR adalah melalui sekolah dan SMS sahaja.
Harap Maklum

Via Blogger PC Edisen

Enjoice...Sharing is power!!!

Ping your blog, website, or RSS feed for Free