mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Besta. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Besta. Papar semua catatan

Sabtu, 12 November 2011

Besta MD856 for the kids

Last last, setelah hampir sejam membelek semua jenis model kamus besta; confirm ambik model 856. Model ni skrin dia kaler dan pakai sd card.

Satunya pasal dia model terbaru, ada paling banyak kamus built in dalam dia; oxford, cina sampai la ke arab. Ni target kami sebenarnya. Pasal tak dapat nak bantu iqa lam bahasa arab secara terus.

Keduanya pasal dia bagi free satu program belajar bahasa arab. Siap ada banyak aktiviti interaktif khusus untuk bahasa arab dalam kad sd tu.

Ketiganya pasal kebanyakan kamus dia leh support sampai ke sekolah menengah. Siap komsas pun ada. Dan ada fungsi sebutan. Apa ntah dia cakap tadi, aku cepat lupa.

Aku rasa walau harga dia rm1298, tapi berbaloi la dengan fungsi dan temloh leh guna tu. Hmmm... Kalau la aku leh crack kann.. Dah lama pakai kat galaxy nih....


Published with Blogger-droid v2.0.1