mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label vietnam. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label vietnam. Papar semua catatan

Ahad, 23 Ogos 2015

Misi Korban, Akikah & Bantuan Pendidikan Kemboja & Vietnam 2015 Pekdis Cawangan Johor

Misi Korban, Akikah & Bantuan Pendidikan Kemboja & Vietnam 2015 Pekdis Cawangan Johor


Masa keluar tadi terperasan flyer baru kat kaunter SPI. Yeay! Penyertaan dah mula balik dah. Sesapa yang berminat untuk menyertai, kadar adalah seperti berikut :

SATU BAHAGIAN LEMBU
RM 300.00
SEEKOR LEMBU
RM 2,100.00
BANTUAN PENDIDIKAN
RM 50.00

Penyertaan dibuka sehingga 16 September 2015. Nombor akaun Maybank Korban Akikah Pekdis Cawangan Johor adalah seperti berikut : 5512 5850 8144

Boleh hubungi urusetia seperti berikut :

Sektor Pendidikan Islam, JPN Johor | Us Mahmood 0197599825 | Us Najib 0197247812 || Pasir Gudang | Us Hazrul 0127068786 || Johor Bahru | Us Amirulhakim 0122245728 || Pontian | Usth Khamsiyah 0192080547 || Kulaijaya | Usth Kalthom 0137836368 || Batu Pahat | Us Maskor 0137323379 || Kluang | Us Jaapar 0197623126 || Kota Tinggi | Us Othman 0197514639 || Mersing | Us Ranee 0197368245 || Muar | Us Haszery 0123011075 || Segamat | Us Shahidi 0197234529 || Ledang | Us Abdul Razak 0122645214

Sabtu, 18 Disember 2010

Piala Suzuki : Semi Final Malaysia Vietnam Part 2

Klik untuk gambar yang lebih besar
Gambo dicilok dengan jayanya dari web rasmi suzuki cup
Walaupun aku terpaksa melayan game ni kat web rasmi ja.. (tensen ni tau) tapi semangat aku tetap membara. Harapan nak nengok pemain bermain dengan mata kepala tetap diteruskan jugak. Sampai ke masa rehat usaha masih sesia. Nama ja dok malaysia, tv aku masih tak dapat nak cenel ke tv1 jugak. Online pun hampes. Nak tak nak layan kat web rasmi ja la.

Walaubagaimanapun, tahniah pada team malaysia dengan keputusan 0-0 menentang Vietnam malam ni. Anda Bolehhhh!!!! Tahniah... Malaysia ke Final dengan agregat 2-0. Hidup sukan untuk malaysia. (Lama tul tak ucap ayat nih)


Enjoice...Sharing is power!!!

Rabu, 15 Disember 2010

Piala Suzuki : Semi Final Malaysia Vietnam

Klik untuk gambar yang lebih besar
Sumber pencilokan gambar: Pen Merah Pen Biru
Malam ni memang team malaysia main dengan bagus. Puas hati gak nengok. Separuh masa pertama memang banyak asakan ja dari kedua-dua pihak. Tapi nampak permainan vietnam lebih bahaya dari malaysia.

Separuh masa kedua, memang dah mula malaysia bermain garang. Gol pertama dalam minit ke 60++ oleh Safee. Aku pun tak tengok sangat masa dia. Yang aku tau. Gol. Minit keberapa apa nak kisah kan. Pastu mula la sesi main gaduh gaduh. Biasa la.. Dah start stress kan. Lam minit 75++ sebijik lagi gol malaysia dapat. Safee lagi yang boh. Memang terer la hang..

Tengah dok layan syok syok mak pulak call pasal masalah sistem. Layan.. Sambil nengok bola, sambil nengok sistem.. Dah setel dah pun.. Tak kisah.. Bola tetap bola, sistem tetap sistem.. dedua boleh jalan sekali nyer.. Dari dulu orang selalu gelar aku multitasking.. boleh buat banyak kije serentak..

Key sambung balik pasal bola.. Malaysia kena terus bertahan dan score lagi.. Pasai nak bawak ke vietnam pulak nanti. Kang sampai sana kampung sudah kena tinggal, jaguh sudah terbang sapa yang susah kan..

Dah tambah lagi 3 minit la pulak.. Bertahan dan terus bertahan. Apapun tahniah pada Malaysia atas kemenangan 2-0 malam ni. Tambah lagi score masa kat vietnam nanti. Baru la malaysia boleh!!! Ke final kita nanti hendaknya..

Enjoice...Sharing is power!!!