mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Babai PPDJB. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Babai PPDJB. Papar semua catatan

Jumaat, 24 Februari 2012

Babai PPDJB

Hmmm... Hari ni hari last aku di ppdjb. Minggu depan dah sepenuhnya di jpn johor. Kalau nengokkan, walaupan dah hari hari last aku di sini, tapi.... Memang jarang sebenarnya aku ada di opis. Sampaikan dah ke hari last baru aku fully kat opis. Nak wat lagu mana kan. Apa pun, lepas ni aku dah ke jabatan, ntah berapa lama la aku akan ada di sana. Seingat aku, sejak aku di johor ni, jarang nau aku stay di satu satu tempat dalam tempoh yang agak lama cam kat selangor dulu.