mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label LAN. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label LAN. Papar semua catatan

Sabtu, 30 Oktober 2010

Latihan LAN daerah Johor Bahru - video



Latihan LAN daerah Johor Bahru - video baru haplod. Sambungan dari gambar-gambar itu hari

Enjoice...Sharing is power!!!

Ahad, 24 Oktober 2010

Latihan LAN daerah Johor Bahru

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Tarikh : 21 Oktober 2010
Masa : 8.00 pagi
Tempat : Makmal Komputer SK Sekudai Batu 10
Mood : OK

Pagi lagi dah terpacak kat depan makmal sekolah. Pagi ni ada dua function. Satu kat SK Sekudai Batu 10, satu lagi kat SK Angkatan Tentera. Semua dah datang, sarapan dulu, pasal kalau nak minum pagi mesti bertembung ngan bebudak rehat. Sekali nak kuar ke SKAT, dah takleh kuar keter dah. Tersangat la rapat dan sendat. So, layan kat sini jer la sampai habis. Nak buat camner kan.. Video sedang dihaplod ke youtube. Layan gambo dulu yerk..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Enjoice...Sharing is power!!!

Ahad, 4 Julai 2010

Bengkel LAN di Batu Pahat

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Dah beberapa hari asyik BP-JB jer kerjanya. Nak wat camner. Takkan asyik nak buat kat JB jer kan. BP kan tengah-tengah. Tapi yang best kaki aku dah naik krem dah ni. Bengkel LAN ni boleh tahan la. Cam biasa, masa teori memang sangat memboringkan. Hotel crystal inn jadi tempat kursus. Dia punya hotel ngan dewan sebelah menyebelah. Cam kelakar sikit. Nak gi kursus kena kuar dulu.

Praktikal lak dibuat kat PPD Batu Pahat. Kena gerak la pulak. Tapi bila tiba time praktikal, baru rasa hidup semula. Yipaaa.. Memang banyak gak tool yang disedut untuk menjayakan bengkel nih. Ngam hoo.. Balik nanti boleh buat memacam kat server.. Yang tak bestnya. Tak leh nak consentret sangat pasal lam masa yang sama dok bantu sekolah setelkan SIT NKRA..

Klik untuk cerita penuh



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar

Enjoice...Sharing is power!!!