mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label gunting rambut. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label gunting rambut. Papar semua catatan

Jumaat, 5 Jun 2015

Huru hara projek gunting rambut the Haziq


Huru hara projek gunting rambut the Haziq. Abangnya dah sahih la penakut gunting rambut. Sampai melalak kalau nak gunting rambut. Aiman selamba jer gunting rambut. Setel. Tiba giliran fiqri. Harap tak macam abangnya. Tapi... Jap ke sana, jap ke sini. Walau tak bunyi, tapi gaya penentangan tu ada. Dan ada air mata mengalir. Huhuhu... turun jugak ke penakut gunting rambut nih...

Sabtu, 18 Disember 2010

Gi motong rambut dulu aah

Klik untuk gambar yang lebih besar
Ni ler kedai gunting rambut biasa aku kat Gelang Patah
Bising la pulak mama pagi nih. Rambut dah serabai daa, pergi la potong sana tuh. Malas tul nak nunggu turn kat kedai tuh. Walau ada banyak bahan bacaan, tapi kalau lama sangat boring jugak, tetambah hari sabtu cenggini kan. Tapi at last pergi la jugak. Ye lah, sideburn pun dah panjang dah nih.

Sekali nak cari tempat parking pun dah susah. Naik pulak panggung wayang pekji kat sini. Adoiihh.. Kena pusing jauh la pulak. Last last pusing kat stesen bas. Parking bodoh ja tepi simpang depan shell tu. Sesambil jalan nak gi kedai snap gambo pekan lama nih. Nostalgia tu. Betul tekaan aku, memang ramai orang. Nak tak nak nunggu dekat sejam baru sampai turn aku. Gasak la>>>>



©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Surat apa la pulak nih...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sekali nissan punya buletin daa.. lawa la pulak keter baru dia nih.. nissan teana

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Alamak.. jalan jem la pulak...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
dah nama nak naik pentas wayang sumer kan.. cilok jalan lain..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sampai ke sini aku pusing cari tempat parking

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Ni ler pekan lama gelang patah

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
pejabat mca pun ada kat sini

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah la, jom gerak balik.. nak gi kenduri la pulak lepas nih

Enjoice...Sharing is power!!!