mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label e-filing. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label e-filing. Papar semua catatan

Jumaat, 10 Mac 2017

e-Filing LHDNM 2017 : Done!


e-Filing LHDNM 2017 : Done! Alhamdulillah. Dah selesai. Sebelum subuh tadi. Siap print. Kekeke. Hari tu. Sibuk tul mama dok ingatkan. Iye. Pagi jemaat aku setelkan. Cuba jugak nak buat kat opis time rehat. Ntah mende tah. Meme nak kena buat cam aku cakap jugak tu. Pagi jemaat. Dapat la lebihan. Cuma tak banyak. Sebab potong pun tak banyak kan. Tahun depan maybe banyak sikit sebab tahun ni dia potong lebih RM30 sebulan. Yang 2016 aku dipotong RM152 je setahun.

---
#terbaeekkk ‎#kipidap #‎mknaceunlimited‬ #‎mknace‬ ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #J3‬ ‎#Samsung‬ ‎#GalaxyCamera ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience #‎mknaceunlimited,‬ #‎mknace‬, ‎#blogger,‬ #‎photography,‬ #‎photoblog,‬ #‎MyExperience‬,

Khamis, 11 Mac 2010

Taklimat e-filing oleh LHDN

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besarPetang ni banyak gak program yang ada kat sekolah.. ada latihan pusat bola sepak, ada rewang-rewang, and lastly ada taklimat e-filing dari lhdn. Aku nengok-nengok lebih kurang jer. Yang paling lama of coz la e-filing. Bagus gak. Dah macam training one on one lagi.

Best tul.. Banyak gak yang aku tanya. Yang paling best, no pin pun aku tarak lagi. So, tulis la nama bersama geng-geng yang ketinggalan bas yang lain. Dan yang paling best esok gak dorang akan fax terus ke sekolah.. Hoyeee... TQ LHDN.. memang best aaa.. aku mesti pilihhh... Kalau nak isi e-filing sila pergi sini. Jangan tunggu lama-lama.. Tarikh tutup 30 April yaa...

::Klik untuk cerita penuh::





©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Cam biasa, makmal komputer tetap menjadi pojaan hatiku.. banyak lak pc poblem ini hari.. Last resort pakat buka laptop.. TQ wifi...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dedua wakil dari lhdn.. lupa lak nak nanya nama.. aku pung masuk lambat.. gi hantar iqa sekolah agama dulu..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Sesi guru-guru ketinggalan bas mendaftar diri untuk memohon no pin e-filing.. ciannn.. termasuklah diriku yang juga ketinggalan bas ini...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Siap live demo oleh pn. Sadipah lagi.. suma orang nampak apa dia isi.. apa yang penting.. dia nyer dah settle.. pantauan live oleh lhdn..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Step by step tu.. memang tak lost track nyer... siap dapat tips and tricks lagi..

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Siap ajar apa yang nak dimasukkan, apa yang tak payah.. betul2x saya mesti pilihhh...

©2010mknaceunlimited : Klik untuk melihat imej yang lebih besar
Dah siappp.. nexttt!!!



Enjoice...Sharing is power!!!